«Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ο καλύτερος παρουσιαστής»

Πολύ τιμητικά λόγια για τον Έλληνα παρουσιαστή, από τον παραγωγό του Άκου τι είπαν

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την προηγούμενη εβδομάδα τις εγκαταστάσεις του Alpha επισκέφτηκε το επιτελείο της Fremantle Media, την εταιρεία παραγωγής και διανομής ψυχαγωγικών φορμάτ όπως το X FACTOR, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, αλλά και το Άκου τι είπαν.

Ο Χάουαρντ Χέντριτς, παραγωγός και εκπρόσωπος της ξένης εταιρείας παραγωγής έδωσε συγχαρητήρια στην παραγωγή του Άκου τι είπαν!
Μάλιστα, μετά την επίσκεψή του έστειλε και έστειλε και γραπτώς τα συγχαρητήρια του και συγκεκριμένα έκανε αναφορά στην εξαιρετική παραγωγή που απαρτίζεται από άρτιους επαγγελματίες, εξαιρετικό κάστιγκ παικτών, άψογη τεχνική υποστήριξη, και υψηλότατο επίπεδο γραφικών και αισθητικής σε συνάρτηση με το χαμηλό κόστος παραγωγής.

Όσο για τον Χρήστο Φερεντίνο είπε ότι τον θεωρεί τον καλύτερο παρουσιαστή του παιχνιδιού παγκοσμίως ανάμεσα στις 22 χώρες που προβάλλεται Συγκεκριμένα ανέφερε πως συγκρίνεται μόνο με τον Αμερικανό παρουσιαστή Στήβεν Χάρβεϊ, τον άνθρωπο που ανέλαβε την παρουσίαση του παιχνιδιού πριν από δύο χρόνια, το ανανέωσε με τον τρόπο παρουσίασής του, και του χάρισε αυτό το διεθνές comeback.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο παραγωγός ζήτησε και ένα επεισόδιο του Άκου τι είπαν! ώστε να διανεμηθεί στους παραγωγούς των 22 χωρών που μεταδίδεται το παιχνίδι ως παράδειγμα προς μίμηση