Ο Chris Pratt μιλάει στον Γιώργο Σατσίδη…

...με αφορμή την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «Jurassic World».

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο Buzz του OTE TV και τον Γιώργο Σατσίδη, ο πρωταγωνιστής του πολυαναμενόμενου «Jurassic World», Κρις Πρατ, με αφορμή την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας στο Παρίσι.

O περιζήτητος ηθοποιός, για τον οποίο διαβάσετε χθες σε άρθρο μας για την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του, απογειώθηκε στο χρηματιστήριο του Χολιγουντ με τους «Φύλακες του Γαλαξία» και μιλάει για τα γυρίσματα του πετυχημένου franchise στην Χαβάη, το κόστος της 3D παραγωγής που ξεπέρασε τα 200 εκατ δολάρια, τις δύο όψεις της παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας αλλά και το ενδεχόμενο να είναι ο νέος Indiana Jones, σύμφωνα με την επιθυμία του Σπίλμπεργκ.

Το Jurassic World, που μας μεταφέρει 22 χρόνια μετά τα γεγονότα στο Τζουράσικ Παρκ, στο νέο πάρκο Δεινοσαύρων του Isla Nublar, θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV. Μαζί με τον Κρις Πρατ, στην ταινία πρωταγωνιστούν η Μπρους Ντάλας Χάουαρντ και ο Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο. Executive producer της ταινίας, είναι ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η αποκλειστική συνέντευξη του Κρις Πρατ θα προβληθεί στο Buzz, αυτή την Κυριακή στις 20.30, στο κανάλι ΟΤΕ Cinema 1 HD.