Ο Χολίδης…ταξιτζής και η Δούκισα Νομικού…Ούμα Θέρμαν στην ταινία του Σεφερλή!

Έχει πολύ post production, πολλά εφέ που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα στην Ελλάδα, με εκρήξεις υλικών και όχι μόνο. Θα παίξουν πολλοί γκεστ τραγουδιστές

Ποια θα είναι η υπόθεση της ταινίας; Όπως αποκαλύπτει ο Μάρκος Σεφερλής: «Ένας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος και ο αστυνόμος Μπέκρας, τον οποίο υποδύομαι εγώ, προσπαθεί να διαλευκάνει το έγκλημα. Έχει πολλές ανατροπές μέσα. Είναι τελείως διαφορετικό το είδος από τις κωμωδίες που βλέπουμε στην Ελλάδα. Είναι γεμάτο γκανγκς, δηλαδή ανατροπή του λόγου και της εικόνας. Αυτό που κάνω εγώ τόσα χρόνια και στις εκπομπές μου.

Έχει πολύ post production, πολλά εφέ που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα στην Ελλάδα, με εκρήξεις υλικών και όχι μόνο. Θα παίξουν πολλοί γκεστ, φίλοι τραγουδιστές. Ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού θα είναι σε ρόλους-κλειδιά. Εχω μιλήσει επίσης και με τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος έχει δεχθεί να συμμετάσχει στην ταινία και γουστάρει πολύ. Θα τους δούμε σε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που τους ξέρουμε» εξηγεί ο Μάρκος Σεφερλής.

«Ο Χολίδης θα κάνει έναν ταξιτζή. Το “Χαλβάι 5-0” θα εμπεριέχει παρωδίες γνωστών ταινιών γυρισμένες με τον ίδιο τρόπο. Η Δούκισσα Νομικού θα κάνει την Ούμα Θέρμαν στο “Kill Bill” και θα κάνουμε αναπαράσταση της σκηνής στην οποία εγώ μεταμφιέζομαι σε Γιαπωνέζα, γιατί έχω ένα ρολόι-πολυεργαλείο σαν αστυνόμος με πολλά γκάτζετ.

Πατώ κουμπιά και μεταμφιέζομαι. Είναι κάτι ανάμεσα στον αστυνόμο Σαΐνη και παρωδία Τζέιμς Μποντ. Για να μονομαχήσω μαζί της, πατώ το κουμπάκι, γίνομαι Γιαπωνέζα και βλέπουμε ακριβώς τη σκηνή με τα σπαθιά, με πετάγματα στον αέρα και με ανάποδες τούμπες».

Όσο για το αν φοβάται τις κριτικές; Ο Μάρκος απαντάει: «Ξέρω ότι θα με κράξουν. Δεν με νοιάζει. Απευθύνομαι στον κόσμο που θα πληρώσει να έρθει να με δει και θέλω να μείνει ευχαριστημένος. Δεν με ενδιαφέρει τι θα γράψουν οι ειδικοί. Πλέον το παιχνίδι το γνωρίζω. Θέλω κατ’ αρχάς να γελάσω εγώ με αυτό που θα δω. Με το που αφηγούμαι σκηνές σε φίλους μου, γελάνε.

Το ότι φαντάζομαι τον εαυτό μου να τις πραγματοποιεί, μου αρκεί. Εγώ θέλω να περάσω καλά μέσα από την ταινία, όπως και όλοι οι συνεργάτες μου, και πιστεύω ότι ο κόσμος που θα έρθει να τη δει, θα γελάει. Σίγουρα κάποιοι θα αναφέρουν αυτά που πρέπει να πουν.

Αντί να μετρήσουν ότι ο κόσμος μπαίνει και βλέπει ελληνικό κινηματογράφο, θάβουν τις ελληνικές ταινίες. Αντί να ενθαρρύνουν, αποκαρδιώνουν. Τις ταινίες που κάνανε πάνω από 500.000 εισιτήρια, οι κριτικοί τις καταθάψανε.

Άρα δεν μπαίνω σε αυτήν τη διαδικασία. Θα κάνω, όπως κάθε φορά, αυτό που λέει το μυαλό μου, το ένστικτό μου και πιστεύω ότι θα αρέσει στον κόσμο. Αυτός είναι ο στόχος μου».

Πηγή: Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Σοκάρει -κάποιους- ξανά ο Γεωργουσόπουλος, συγκρίνοντας τον Σεφερλή με την Επίδαυρο!

Μ. Σεφερλής:» Χρώσταγα 600 χιλιάδες ευρώ. Δεν είχα να πάρω γάλα στο γιο μου»

Ο «Κασιδιάρης» και η «Κανέλλη» στο ΜΙΛΑ!