Ο Χατζηγιάννης νίκησε τον Ρέμο!

"Πόλεμος" στο twitter για την τελική κατάταξη του "Chart Show"!

Βίσση ή Βανδή ; Πάριος, Πλούταρχος, Νίνο ; Ρέμος ή Χατζηγιάννης ; Ποιός θα ήταν ο μεγάλος νικητής του χθεσινού «CHART SHOW»; Οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την αντίστροφη μέτρηση και εξέφραζαν αυτήν τους την αγωνία μέσω του twitter! Η Ναταλία Γερμανού, αλλά και οι καλεσμένοι που ήδη γνώριζαν τα αποτελέσματα, δεν έλεγαν λέξη! Η Δέσποινα Καμπούρη προσπαθούσε να μάθει από τον Τζώνυ Καλημέρη ποιός είναι ο νικητής, αλλά μάταια!

Τελικά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατάφερε στο…νήμα να πάρει τη νίκη από το μεγάλο του αντίπαλο, Αντώνη Ρέμο! Δεύτερος ο Αντώνης Ρέμος με το «Μια αναπνοή», με τεράστιο ραδιοφωνικό airplay και πωλήσεις περίπου 120.000 δίσκων. Στην πρώτη θέση είναι ο «Βυθός» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, με αντίστοιχη πορεία. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατακτά την πρώτη θέση στο «Chart Show», καθώς πέρυσι είχε βγει πρώτος με το «Χέρια ψηλά».

Ο κόσμος στο twitter έδειξε την αντίθεση αλλά και την αγάπη τους στο Μιχάλη Χατζηγιάννη. Άλλοι τον αποθέωσαν και άλλοι θεωρούσαν το αποτέλεσμα «στημένο». Οι αναρτήσεις, από επώνυμους και μη, ποικίλουν!

Διαβάστε ακόμα:

Μουρατίδης: «Ο Χατζηγιάννης κάνει το ρεπορτόριό του πατσαβούρα για χάρη του σπόνσορα»!

Χατζηγιάννης στον Κωστόπουλο: «Όταν συνεργάστηκα με τον Ρέμο ήταν για όλους δύσκολο»

Καλεσμένος στο «ΟΛΑ' ο Μιχάλης Χατζηγιάννης