Ο Χάρης Ρώμας σε ρόλο-έκπληξη στην τηλεόραση!

Διαβάστε: Μετά από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, ο Χάρης Ρώμας επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές επάλξεις και μάλιστα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Οχι, ο Χάρης Ρώμας δεν επιστρέφει από Σεπτέμβρη υπογράφοντας το σενάριο κάποιας σειράς, ή υποδυόμενος κάποιο… ξινό και περίεργο τύπο!  Ο Χάρης επιστρέφει την νέα σεζόν στην TV, κρατώντας τον ρόλο του… παρουσιαστή!

Ναι, ναι, καλά διαβάζετε, τον ρόλο του παρουσιαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, αφού τα είπε, τα συζήτησε και τα βρήκε με τους υπευθύνους της ΕΤ3, θα είναι ο οικοδεσπότης ενός ολοκαίνουργιου τηλεπαιχνιδιού, το οποίο θα βγει στον αέρα μέσα από το τρίτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης.

Ο ηθοποιός θα αναλάβει λέει, την παρουσίαση ενός ψυχαγωγικού τηλεπαιχνιδιού το οποίο θα έχει πολύ φρέσκο και νεανικό χαρακτήρα, μιας και θα έχει να κάνει με τα παιδιά, τους φοιτητές και τα… βιβλία !

Κατά τα άλλα; Ο Χάρης Ρώμας περιμένει και την οριστική απάντηση της διοίκησης της ΕΡΤ (κάπου εκεί κοντά στις 10 Αυγούστου) για το σενάριο που τους έχει καταθέσει για του χρόνου, ενώ σε αναμονή βρίσκεται και σε σχέση με τον ΑΝΤ1, μιας και είναι γνωστό, πως ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς, έχει καταθέσει καινούργιο σενάριο και στο κανάλι του Αμαρουσίου, στο οποίο μάλιστα λέει, είναι πολύ… «Κατακουζινός» και… «Πόποτας» !

Νάνσυ Νικολαΐδου