Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στον Γιώργο Παπαδάκη για το νέο κόμμα που ιδρύει

«Τελεία» το όνομα του κόμματος - Δείτε το ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου μετά την εκλογή του

Τηλεφωνικώς μίλησε στον Γιώργο Παπαδάκη σήμερα το πρωί ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος επανεξελέγη Δήμαρχος Στυλίδας για το κόμμα που ανακοίνωσε πως θα ιδρύσει…

«Με βαθιά αίσθηση καθήκοντος το ξεκινήσαμε χτες, το ιδρύσαμε χτες, το είχαμε στο μυαλό μας τα τελευταία δύο χρόνια. Χτες, αφού περιμέναμε να δούμε πρώτα αν ο κόσμος θα μας το επιτρέψει, γιατί ξέρεις, αν δεν ξεκινήσεις από το χωριό σου, αν δεν πάρεις το χωριό σου με τόσο μεγάλο ποσοστό, δεν πας παρακάτω. Από χτες λοιπόν η «Τελεία» είναι γεγονός.»

Όσο για τις διαδικασίες της ίδρυσης ο Δήμαρχος Στυλίδας είπε: «Έχω κάνει κάποιες επαφές, αυτά όλα τα τυπικά θα γίνουν, προς το παρόν μπορώ να σου μιλήσω μερι διαγραμμάτων, δεν είμαστε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε στο κέντρο, με όλες αυτές τις ανώριμες παρεξηγήσεις θέλω να τελειώσουμε γιατί μας έφεραν εδώ που μας έφεραν. Θα αγκαλιάσουμε όλους τους πολίτες, από τους πιο πλούσιους μέχρι τους πιο φτωχούς για να μπούμε όλοι σε ένα νοικοκυρεμένο κράτος. Κι έχουμε δείξει δείγματα γραφής τι σημαίνει νοικοκυριό στο Δήμο, που τον πήραμε με τεράστια φέσια και αυτή τη στιγμή δε χρωστάει τίποτα, και κάναμε και έργο με έλάχιστα χρήματα. Θα δείξουμε πως μπορεί να λειτουργήσει και να πάει μπροστά ένα σύνολο ανθρώπων.

Δείτε όσα είπε στον Γιώργο Παπαδάκη και το ζεϊμπέκικο της νίκης του:

Περισσότερα latest news »