Ο Απόστολος Γκλέτσος με λοίμωξη του αναπνευστικού

Απόστολος Γκλέτσος

Με συμπτώματα υψηλού πυρετού και δύσπνοιας ο Απόστολος Γκλέτσος!

Στο νοσοκομείο της Λαμίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Απόστολος Γκλέτσος, το βράδυ της Κυριακής, με συμπτώματα υψηλού πυρετού και δύσπνοιας. Συμπτώματα δηλαδή που συνδέονται άμεσα με την πανδημία του κορονοϊού.

Αφού ο αγαπημένος ηθοποιός πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για τον covid 19, διαπιστώθηκε πως είχε λοίμωξη του αναπνευστικού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στο «Ευτυχείτε», πριν από λίγες ώρες, ο ίδιος ο Απόστολος Γκλέτσος ζήτησε να μεταφερθεί στο σπίτι του παρά τους ιατρούς που επέμεναν να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή στον χώρο του νοσοκομείου. Επίσης, ζητήθηκε από τον ηθοποιό να κάνει και μοριακό τεστ για τον κορονοϊό καθώς τα rapid tests δεν είναι λίγες οι φορές που δείχνουν παραπλανητικό αποτέλεσμα.

«Δεν ήθελε να μείνει άλλο στο περιβάλλον του νοσοκομείου, όμως θα παρακολουθείται στενά από ιατρούς μέχρι και την Παρασκευή. Όπως καταλαβαίνεται, ενώ σήμερα θα έπρεπε να ταξιδέψει στην Κύπρο για τα γυρίσματα των 8 Λέξεων, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει» συμπλήρωσε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN.

Γρήγορη ανάρρωση να ευχηθούμε στον Απόστολο Γκλέτσο…