Ο απολογισμός των κεντρικών δελτίων ειδήσεων

Είναι οι «ναυαρχίδες» των ενημερωτικών τομέων του κάθε τηλεοπτικού σταθμού.

Ο λόγος για τα βραδινά κεντρικά δελτία ειδήσεων που με το «κλείσιμο» του μήνα, ανοίγουν τα κιτάπια της Nielsen για να διαπιστωθεί ποια κέρδισαν και ποια έχασαν στη μάχη της τηλεθέασης.

Και το μήνα Ιούλιο λοιπόν, στην κορυφή της κατάταξης (για τα δελτία από Δευτέρα έως και Παρασκευή) βρέθηκε το δελτίο του MEGA, αυξάνοντας κατά πολύ τη διαφορά του από το δεύτερο στην κατάταξη δελτίο του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα το δελτίο της Μεσογείων σημείωσε 31,7 μέσο όρο, ξεπερνώντας κατά 11,1 μονάδες αυτό του Αμαρουσίου που σημείωσε 20,6 μέσο όρο. Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρίσκεται το δελτίο του ALPHA με 16,1, ακολουθεί το δελτίο του STAR με 14,1, μετά της ΝΕΤ με 8,8 και στην τελευταία θέση του ΣΚΑΪ με 7,1 μέσο όρο.

Συγκρίνοντας μάλιστα τις επιδόσεις τους με αυτές του προηγούμενου μήνα, δηλαδή του Ιουνίου, διαπιστώνουμε ότι όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων ανέβασαν τα ποσοστά τηλεθέασής τους, εκτός από της ΝΕΤ που σημείωσε πτώση κατά 0,4 της μονάδας. Τη μεγαλύτερη αύξηση σημείωσε το δελτίο του MEGA αυξάνοντας το μέσο όρο του κατά 6,3 μονάδες.

Αναλυτικά, οι επιδόσεις των «ναυαρχίδων» και οι διαφορές που σημείωσαν μέσα σε ένα μήνα, είναι οι εξής:

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Κατάφερε η Σταματίνα να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης;