Ο Αντώνης Σρόιτερ μιλάει για τον Αρτέμη Σώρρα! «Δεν έχω φοβηθεί άλλους…»

Αντώνης Σρόιτερ

«Οι άνθρωποι που κοροϊδεύουν και εκμεταλλεύονται τους συνανθρώπους τους είναι θρασύτατοι».

Ο Αντώνης Σρόιτερ έδωσε συνέντευξη στο ένθετο περιοδικό “ENJOY” και τη Μαρία Ανδρέου και μίλησε μεταξύ άλλων για την περιβόητη συνέντευξη με τον Αρτέμη Σώρρα.

[dfp_ads id=236982]

Από τις πιο σημαντικές δημοσιογραφικές επιτυχίες σας φέτος στην Αυτοψία, η συνέντευξη από έναν άνθρωπο που κορόιδεψε πολλούς Έλληνες συμπολίτες μας. Πώς κρατήσατε την ψυχραιμία σας μπροστά στις απειλές του Αρτέμη Σώρρα;

Δεν έχω φοβηθεί άλλους, θα φοβόμουν τον Σώρρα; Οι άνθρωποι που κοροϊδεύουν και εκμεταλλεύονται τους συνανθρώπους τους είναι θρασύτατοι. Τους αντιμετωπίζεις, λοιπόν, στη γλώσσα τους. Δεν θα γίνεις αγενής, αλλά δεν θα είσαι και καθωσπρέπει. Το παιχνίδι τους είναι μέσα από τις επιθέσεις, τα μισόλογα, τις απειλές, να σε βγάλουν έξω από τα νερά σου, να σε φοβίσουν. Η ψυχραιμία και τα επιχειρήματα είναι τα καλύτερα όπλα. Για μένα το να αφήσω τον Σώρρα να εκτεθεί, να φανεί το ψεύδος του, ο εκνευρισμός μου ήταν ότι καλύτερο ώστε να γίνουν αντιληπτές στους τηλεθεατές οι προθέσεις του και να καταλάβουν ποιος είναι αυτός ο άντρας.