Ο ΑΝΤ1 πατάει το… φρένο στο νέο του πρόγραμμα!

Φρένο πατάει ο ΑΝΤ1, σε ότι έχει να κάνει με το στήσιμο και τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος!

Βλέπετε, η οικονομική κρίση δεν αφήνει τα περιθώρια για μεγαλεπίβολα τηλεοπτικά σχέδια, με αποτέλεσμα τα φτερά όλων των στελεχών του καναλιού να είναι ενόψει της νέας σεζόν, κομμένα. Φαινομενο; Διακαναλικό!

Γιατί, όπως καταλαβαίνετε, αυτό δεν ισχύει μόνο για το κανάλι του Αμαρουσίου. Ετσι, λοιπόν, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες και οι τηλε-άνθρωποι του ΑΝΤ1, αποφάσισαν να βαδίσουν στον ίδιο δρόμο που έσπευσαν να χαράξουν οι τηλε-άνθρωποι του Mega.

Με άλλα λόγια; Και στο κανάλι του Αμαρουσίου, πάρθηκε η μεγάλη απόφαση να σβήσουν για λίγο οι μηχανές, με στόχο να ανάψουν και πάλι από Γενάρη. Αυτό σημαίνει; Πως και στον ΑΝΤΕΝΝΑ, αποφάσισαν να υποδεχτούν την νέα τηλεοπτική χρονιά, την χρονιά του 2012-2013, βγάζοντας από Νοέμβρη ελάχιστα πράγματα στον αέρα και δίνοντας την υπόσχεση πως οι πρεμιέρες και όλες οι… fresh προτάσεις τους, θα βρίσκονται στους δέκτες μας από Γενάρη.

Έτσι, η σεζόν θα ξεκινήσει πτωχά πλην τίμια, όσο αφορά στο prime-time ,δηλαδή, στην βραδινή ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Οσο για το πως μεταφράζεται εμπράκτως όλο αυτό που σας λέω; Στις 9.00 κάθε βράδυ θα παίζει το «Asi» ή κάποια άλλη τούρκικη σειρά. Στις 10.00 μ.μ. πιθανότατα θα ακολουθεί πρόγραμμα σε επανάληψη και στις 11.00 μ.μ. παραδοσιακά οι «Ράδιο Αρβύλα» και στην συνέχεια θα ακολουθεί κανονικά η προβολή του μεταμεσονύχτιου προγράμματος του καναλιού.

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα:

Παρουσιάστρια του Πρωινό ΑΝΤ1 ευχήθηκε καλή αρχή στους αντικαταστάτες

Ποια είναι η όμορφη νεαρή που αντικατέστησε τον Τάσο Αρνιακό στον καιρό του ΑΝΤ1;

Τι είπαν Κουτροκόη – Ρογκάκος στην πρεμιέρα του καλοκαιρινού Πρωινό ΑΝΤ1;