Ο ΑΝΤ1 μας παρουσιάζει το νέο του πρόγραμμα !

To κανάλι αποφάσισε να παρουσιάσει το νέο του πρόγραμμα..

Τέτοια εποχή τα προηγούμενα χρόνια, όλα τα κανάλια – ιδιωτικά και μη – είχαν φροντίσει να μας έχουν παρουσιάσει (από τον Σεπτέμβριο συγκεκριμένα) με… δόξα και τιμή το νέο πρόγραμμα που θα έβγαζαν στον αέρα τον χειμώνα που βρισκόταν προ των πυλών… Όλα αυτά ,όμως, όπως ήδη σας είπα μέχρι και πέρσι.

Βλέπετε, η οικονομική κρίση έκοψε φέτος για τα καλά τα φτερά στην ελληνική τηλεόραση. Αποτέλεσμα; Από την στιγμή που οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί βγάζουν στον αέρα προγράμματα μετά χιλίων κόπων και βασάνων που μετριούνται στα δάχτυλα, προτίμησαν τις παρουσιάσεις να τις αφήσουν κατά μέρος ή τουλάχιστον να τις αναβάλουν για Δεκέμβρη, μιας και ο μεγαλύτερος όγκος του όποιου νέου προγράμματος υπάρχει, θα μπορέσει να βγει στον αέρα (τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το Mega και τον ΑΝΤ1) από τον Γενάρη και μετά.

Έτσι, ο ΑΝΤ1 είναι το πρώτο κανάλι που αποφάσισε να παρουσιάσει στους δημοσιογράφους επίσημα το πρόγραμμά του. Η γιορτή αυτή του καναλιού του Αμαρουσίου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στη 1.00 το μεσημέρι, σε έναν όμορφο χώρο στην καρδιά της Αθήνας.
 

Νάνσυ Νικολαΐδου