Ο ΑΝΤ1 φλερτάρει Λαζόπουλο

Διαβάστε για την πρόταση που έγινε στο δημοφιλή κωμικό.

Πριν από λίγες ημέρες κλείστηκε κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού, το οποίο και του μετέφερε την πρόταση. Πού αποσκοπούσε; Εδώ και 2 χρόνια η ζώνη 7-9 του ΑΝΤ1 κρίνεται άκρως προβληματική. Στο lead in το κανάλι του Αμαρουσίου έχει να αντιμετωπίσει τον τυφώνα «Μυστικά της Εδέμ», με αποτέλεσμα και το δελτίο ειδήσεων που ακολουθεί να έχει χαμηλά νούμερα, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν φέτος ο διευθυντής ειδήσεων Στρατής Λιαρέλης και η παρουσιάστριά του Μαρία Χούκλη.

Σε πρώτη φάση αναζητήθηκε λύση για το δελτίο και ήδη έγινε μια πρώτη συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου, που, όπως διέρρευσε, αφορούσε την παρουσίαση πολιτικής εκπομπής αλλά και παρουσίας του στο δελτίο ειδήσεων για σχολιασμό των θεμάτων της επικαιρότητας. Ωστόσο, στο παρασκήνιο λέγεται πως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει δίδυμο Χατζηνικολάου-Χούκλη στο κεντρικό δελτίο, όπως πριν από πολλά χρόνια στο Mega.

Κάπου εδώ ήρθε και η πρόταση στον Λάκη! Στον ΑΝΤ1 αναζητώντας λύση για το lead in κατέληξαν πως η περίπτωση του σύγχρονου Αριστοφάνη είναι η ιδανική, πόσο μάλλον σε μια περίοδο που ο κόσμος λόγω όλων αυτών που συμβαίνουν γύρω του θέλει τη σάτιρα.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ