Ο ALPHA βγάζει τη Σίσσυ Φειδά… στη σέντρα

Την αρχή, θα την κάνουν με την τούρκικη σειρά «Το αγιάζι του έρωτα» που θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου. Δεν θα είναι όμως η μοναδική πρεμιέρα που θα κάνει ο ALPHA την περίοδο των εορτών.

Μία βδομάδα μετά την πρεμιέρα της τούρκικης σειράς, δηλαδή την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου έρχεται το «Σπίτι από την αρχή». Η εκπομπή με τη Σίσσυ Φειδά που  «μεταμορφώνει» σπίτια επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Μαζί της και αυτήν τη σεζόν θα είναι ο Γιώργης Λαμπαθάκης και μια ομάδα ειδικών που θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία ορισμένων που θέλουν να δουν το σπίτι τους… από την αρχή!

Είναι σαφές ότι οι υπεύθυνοι στον Alpha με αυτήν την απόφασή τους ευελπιστούν η εκπομπή να καταφέρει εν τη απουσία των άλλων, να κάνει αισθητή την παρουσία της στο τηλεοπτικό τοπίο και –εννοείται!- στους πίνακες τηλεθέασης.
Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι μία ώρα πριν, στο αντίπαλο κανάλι του Αμαρουσίου προβάλλεται η εκπομπή «Με το δεξί» του Σπύρου Σούλη. Θα έχει λοιπόν πρόσθετο ενδιαφέρον να δούμε ποια από τις δύο, σχεδόν ίδιες θεματικά εκπομπές, θα καταφέρει να… χτίσει υψηλότερες τηλεθεάσεις. 
  
Γρηγόρης Μελάς