Ο ALPHA ενεργοποιεί την πρωινή ζώνη

Μετά τη μετακόμιση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη ο ALPHA σταμάτησε τη μετάδοση live προγράμματος στην πρωινή ζώνη. Εκεί που δεν το περίμενε κανείς όμως, το κανάλι της Κάντζας την ενεργοποιεί ξανά, διεκδικώντας μερίδιο τηλεθέασης, αλλά και της διαφημιστικής πίτας, βεβαίως, βεβαίως…!

Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να βγάζουν στον αέρα ένα τρίωρο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μία ζωντανή εκπομπή και μία… κονσέρβα!

Καθημερινά λοιπόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα λέει ότι είναι μία «Happy Day στον Alpha» και μαζί με την Ελένη Τσολάκη στην παρέα της θα δίνει τη μάχη της τηλεθέασης απέναντι στις ενημερωτικές εκπομπές που προβάλλουν οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί. Η καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 08:00 έως τις 10:15, ενώ αναζητούνται ακόμα τα δύο πρόσωπα που θα είναι στην πρωινή παρέα της Τσιμτσιλή. Μάλιστα, όπως έχω πληροφορηθεί υπάρχουν διαφωνίες από αρκετά στελέχη του καναλιού που δεν είναι ικανοποιημένα με τα πρόσωπα που έχουν περάσει από τα δοκιμαστικά και θεωρούν ότι πρέπει να αναζητήσουν άλλα και να μην βγάλουν στον αέρα ό,τι να ‘ναι, γιατί μόνο… happy δεν θα είναι από την τηλεθέαση της καινούργιας εκπομπής!

Ο χρόνος όμως, πιέζει γιατί η εκπομπή είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Μαρτίου. Τη μέρα εκείνη θα ενεργοποιηθεί λοιπόν ξανά η πρωινή ζώνη στον ALPHA, αφού την ίδια μέρα θα βγει στον αέρα και το «Shop Tv», η εκπομπή με παρουσιαστές τον Δημήτρη Μάρκο και τη Μαρία Λουίζα Βούρου. Βέβαια, δεν είναι ακριβώς εκπομπή, αλλά ένα telemarketing, προώθησης και πώλησης προϊόντων, αλλά με έξυπνο τρόπο, καθώς οι παρουσιαστές με τους καλεσμένους τους θα προωθούν τα προϊόντα, αφού όμως, τα χρησιμοποιούν και μπροστά στην κάμερα. Έτσι στο πλατό της εκπομπής θα παρουσιάζεται από γυμναστική με τη Σόφη Πασχάλη έως και μαγειρική με σεφ που θα χρησιμοποιούν τα προϊόντα αποδεικνύοντας τη χρησιμότητά τους.

Η χρηστική εκπομπή πώλησης θα μαγνητοσκοπείται και θα προβάλλεται καθημερινά από τις 10:15 έως τις 11:00. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν αν δούμε τι τηλεθεάσεις θα φέρουν αυτές οι δύο εκπομπές στον ALPHA, καθώς από αυτές θα κριθεί και αν η πρωινή ζώνη συνεχίσει να είναι σε λειτουργία με live πρόγραμμα, ή θα ξεκινήσουν πάλι να προβάλλονται ξένες σειρές!

Γρηγόρης Μελάς