Ο Alpha αποχαιρετά την Ηρώ Καριοφύλλη

Με τρεις λέξεις αποχαιρέτισε ο Alpha την Ηρώ Καριοφύλλη.
Σε ηλικία 57 ετών πέθανε τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου η Ηρώ Καριοφύλλη. Ο Alpha αποχαιρετά τη δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ με μία εικόνα στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα «Αντίο Ηρώ μας».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Ηρώ Καριοφύλλη τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της για το οποίο είχε μιλήσει πέρυσι χωρίς ωστόσο να δώσει πολλές λεπτομέρειες.
«Επειδή γνωρίζουν οι περισσότεροι συνάδελφοί μου ότι στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν κάποιες στιγμές που είναι δύσκολες και κάποιες στιγμές που είναι εξαιρετικά δύσκολες και πρέπει να παλέψεις. Και πρέπει να παλέψεις για πράγματα που άλλοι τα έχουν ως αυτονόητα. Και επειδή είναι μία τέτοια δύσκολη στιγμή αυτή που υπάρχει στη δική μου τη ζωή, θέλω να σου πω ότι εδώ και έναν χρόνο -εξαιτίας αυτής της δύσκολης στιγμής- έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα», είχε πει πέρυσι η Ηρώ Καριοφύλλη.