Ο Αλέξης Κούγιας καταθέτει μήνυση στην Ελένη Γερασιμίδου με εντολή του Δημήτρη Λιγνάδη

Αλέξης Κούγιας

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του.

Μήνυση σε βάρος της Ελένης Γερασιμίδου καταθέτει ο Αλέξης Κούγιας με εντολή του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ παράλληλα αξιώνει το ποσό των 100.000 ευρώ υπέρ του πελάτη του.

Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου είχε πρόσφατα δηλώσει σε συνέντευξή της πως «ο Λιγνάδης είναι ελεύθερος παρότι κρίθηκε ένοχος. Αυτός είναι ένας εγκληματίας και δεν ξέρω για ποιον λόγο τον βγάλανε έξω. Προφανώς φοβούνται μήπως πει από πού προμηθεύονταν τα προσφυγάκια, γιατί τότε θα γίνει πολύ μεγάλο σκάνδαλο».

Η μήνυση σε βάρος της αφορά το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, αλλά και για τον μη σεβασμό του τεκμηρίου της αθωότητας. Ταυτόχρονα, ενάγει «όλους όσοι παρανόμησαν αιτούμενος το ποσό των 100.000 ευρώ υπέρ του κου Δημητρίου Λιγνάδη».

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Έχω κατά καιρούς δηλώσει ότι αρκετοί καλλιτέχνες, συνήθως αυτοί που είναι στην επαγγελματική αφάνεια και την ανεργία, χωρίς καμία ηθική αναστολή διαλέγουν επιτυχημένους και επώνυμους συναδέλφους τους, για να τους επιτεθούν, να τους εξυβρίσουν και να τους συκοφαντήσουν, με απώτερο σκοπό να επανέλθουν στην δημοσιότητα.

Μου απέστειλαν τις δηλώσεις της κατά τ’ άλλα συμπαθέστατης κας Γερασιμίδου (βεβαίως συμπαθέστερη και αξιολογότερη ηθοποιός ήταν η κατά τη γνώμη μου αείμνηστη αδελφή της), η οποία, χωρίς να την ρωτήσει κανένας και χωρίς να γνωρίζει τη δικογραφία και τι απεδείχθη επί 7 μήνες στο Δικαστήριο, αλλά και ποια ήταν η αληθινή προσωπικότητα των φερομένων ως θυμάτων του κορυφαίου ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, χωρίς κανένα δισταγμό τον εξύβρισε, τον συκοφάντησε και τον προκαταδίκασε κιόλας, χωρίς να σκεφτεί ότι τον Δημήτρη Λιγνάδη οι τακτικοί Δικαστές τον αθώωσαν και στις 6 υποθέσεις, για τις οποίες κατηγορήθηκε, ενώ τον καταδίκασαν κατά πλειοψηφία 4 προς 3 σε δύο μόνο υποθέσεις οι ένορκοι, οι οποίοι κατά τη γνώμη μου παρασύρθηκαν από τις βρομερές μεσημεριανές και απογευματινές εκπομπές που έχουν καταστρέψει πολλούς ανθρώπους, για να κερδίζουν εκατομμύρια οι παρουσιαστές.

Έχω λάβει την εντολή να μηνύσω άμεσα την κα Γερασιμίδου, τους δημοσιογράφους και το μέσον, στο οποίο δημοσιοποιήθηκε η συνέντευξή της, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως αλλά και για τον μη σεβασμό του τεκμηρίου αθωότητας, καθώς επίσης να ενάγω όλους όσοι παρανόμησαν, αιτούμενος το ποσό των 100.000 ευρώ υπέρ του κου Δημητρίου Λιγνάδη, τον οποίον κάτι τέτοιοι ηθοποιοί, με επικεφαλής τον Μπιμπίλα, τον κατέστρεψαν και επαγγελματικά και κοινωνικά, για να επιβιώσουν κατά τη γνώμη μου οι ίδιοι μέσω αυτής της ακραίας, παράνομης και ανήθικης συμπεριφοράς τους, η οποία αναδεικνύει εκτός των άλλων και παντελή έλλειψη σεβασμού και εμπιστοσύνης προς το θεσμό της Δικαιοσύνης».