Ο αιμοδιψής Κιμ Γιονγκ Ουν «καθάρισε» την αδερφή του;

Μετά τις δημόσιες εμφανίσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν με ένα τσιγάρο ή με ένα καλαμπόκι στο χέρι που διέλυσαν τις φήμες ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι σε κώμα ή νεκρός, τώρα νέες φήμες αυτή την φορά για την αδερφή του κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Πληροφορίες από τη Νότια Κορέα αναφέρουν ότι η Κιμ Γιο Γιονγκ έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από τις 27 Ιουλίου και πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται ότι ο αιμοδιψής αδερφός της, της έχει κάνει κακό.

Η Κιμ Γιο Γιονγκ εμφανίστηκε πολλές φορές φέτος «στο πόδι» του αδερφού της και τότε ήταν που είχαν φουντώσει οι φήμες ότι ανέλαβε τα ηνία της χώρας εξαιτίας της κακής υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν.Και παρότι οι φήμες για τον Κιμ Γιονγκ Ουν διαψεύστηκαν με τις απανωτές δημόσιες εμφανίσεις του, η αδερφή του είναι άφαντη.

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι πλέον την βλέπει ως απειλή και το γεγονός ότι ο διεθνής Τύπος την είχε «χρίσει» νούμερο δυο στην χώρα, της έκανε κακό.

Κάποιοι, πιστεύουν ότι η Κιμ Γιο Γιονγκ κρατείται ήδη σε απομόνωση.

Όμως, υπάρχουν κι εκείνοι που λένε ότι η Κιμ Γιο Γιονγκ είναι στήριγμα για τον αδερφό της και μάλιστα στο μέλλον μπορεί να αποδειχθεί πιο σκληρή τόσο από τον αδερφό της, τον πατέρα της ή τον παππού της.

Πηγή: newsit.gr