Ο Αιμίλιος Λιάτσος μιλά στο Newsit για την… επιστροφή του στο STAR!

Διαβάστε περισσότερα!

Έτσι, ήταν αναμενόμενο, το Νοέμβριο του 2011, η είδηση ότι αποχωρεί από το κανάλι της Κηφισιάς να σκάσει σαν… βόμβα, ξεσηκώνοντας πλήθος δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για κακές σχέσεις του με τη διοίκηση του σταθμού.

Τότε, σε επικοινωνία που είχα με το γνωστό δημοσιογράφο, μου είχε διαψεύσει όλες αυτές τις φήμες, δηλώνοντας στο Newsit ότι συνεχίζει να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με όλους αυτούς που συνεργάστηκε πολύ πετυχημένα επί σειρά ετών.

Τον τελευταίο καιρό όμως, έχουν φουντώσει τα σενάρια και αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι «ψήνεται» ξανά συνεργασία του Αιμίλιου Λιάτσου με το STAR και ότι μάλιστα την ερχόμενη σεζόν, θα τον δούμε να κάθεται πάλι στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή ειδήσεων.

Θέλοντας να μάθουμε λοιπόν την αλήθεια, επικοινωνήσαμε με τον Αιμίλιο Λιάτσο και ρωτώντας τον αν ισχύουν όλα όσα ακούγονται και πρόκειται πράγματι να επιστρέψει στο STAR, ο γνωστός δημοσιογράφος, μας είπε πως «σε καμία περίπτωση. Δεν έχω συζητήσει κάτι τέτοιο και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψω στο STAR. Μετά από τόσα χρόνια καλής συνεργασίας συνεχίζω να διατηρώ και με το διευθύνοντα σύμβουλο Πάνο Κυριακόπουλο αλλά και το γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Σταμάτη Μαλλέλη, άριστες σχέσεις. Αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψω»!

Επίσης, αξίζει να σημειώσω ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Αιμίλιο Λιάτσο, βρήκα την ευκαιρία και τον ρώτησα αν ίσχυαν οι πληροφορίες που είχα ότι την περίοδο που αποχώρησε από το STAR δέχτηκε προτάσεις από δύο άλλα κανάλια. Χωρίς να αποφύγει την ερώτηση, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, μου απάντησε ευθέως πως «ναι, υπήρξαν αλλά είχα δώσει το λόγο μου στο STAR ότι δεν έφευγα από εκεί για να πάω σε άλλο κανάλι, οπότε δεν μπήκα καν στη διαδικασία να τις συζητήσω».

Έτσι λοιπόν, με τις δηλώσεις του στο Newsit, ο Αιμίλιος Λιάτσος βάζει τέλος σε όλα αυτά τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στο STAR.

Γρηγόρης Μελάς