Ο Αιμίλιος Χειλάκης στο «Traction»

Σήμερα στις 14:20 στον ΣΚΑΙ.

Τον ηθοποιό Αιμίλιο Χειλάκη υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής, στο «Traction» την Κυριακή 3 Απριλίου στις 14:20, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Κώστας Στεφανής παρουσιάζει τη νέα γενιά ενός διαχρονικού αυτοκινήτου, του Audi A4. Για αυτό, «επιστράτευσε» τον αγαπημένο ηθοποιό και φίλο της εκπομπής Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε ένα διαχρονικό θεατρικό έργο, όπως είναι ο Ταρτούφος του Μολιέρου. Το νέο A4, φέρνει την τεχνολογία του αύριο στο σήμερα, αφού πολλά από τα τεχνολογικά συστήματα που ενσωματώνει και παρουσιάζονται από το Traction, αποτελούν προπομπό της αυτόνομης οδήγησης, όχι μόνο σε επίπεδο ασφάλειας, όσο και σε επίπεδο ενός διαφορετικού τρόπου αντίληψης των αυτοκινήτων, συνολικά!

Τα θέματα της εκπομπής:

Dacia Duster
Ο Μάνος και η Ινώ παρουσιάζουν το νέο Dacia Duster, που διαθέτει ανανεωμένη εμφάνιση, κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου τελευταίων προδιαγραφών Euro6 και φυσικά διατίθεται τόσο σε δικίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις!

Harley Iron 883
Η εκπρόσωπος των Dark Custom μοντέλων της Harley ανανεώνεται πλήρως μετά από χρόνια, με βασικούς άξονες την μεγαλύτερη άνεση αλλά και το ομαλό, σε τεχνολογικό επίπεδο, πέρασμά της στο μέλλον!

Toyota RAV4
Η Toyota παρουσιάζει το δημοφιλές RAV4, για πρώτη φορά σε υβριδική έκδοση που ενσωματώνει πρωτοποριακή τεχνολογία, αφού χρησιμοποιεί δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον πρώτο να συνδυάζεται με τον βενζινοκινητήρα και να δίνει κίνηση εμπρός και τον δεύτερο να είναι υπεύθυνος για την κίνηση πίσω.