Ο αδελφός του αγνοούμενου πιλότου μιλά στο T-Live

T-live

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος F-4 – Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση και συνετρίβη στην Ανδραβίδα γύρω στις 10:30.

Η είδηση πως ένα αεροσκάφος τύπου Φάντομ συνετρίβη στον Κυπαρισσιακό κόλπο, 25 ναυτικά μίλια νότια της Ανδραβίδας και 8 δυτικά του Κατακόλου, έγινε γνωστή νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος F-4 – Φάντομ της 338Μ/117ΠΜ της Πολεμικής Αεροπορίας εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση και η συντριβή συνέβη γύρω στις 10:30. Μέχρι και αυτή τη στιγμή οι δύο πιλότοι που επέβαιναν στο αεροσκάφος αγνοούνται.

Ο αδελφός ενός από τους δύο αγνοούμενων πιλότων μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για την τύχη του αδελφού του και περιγράφοντας την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του το προηγούμενο βράδυ.

«Δεν έχουμε ενημέρωση, απλά ξέρουμε ότι αγνοοείται με τον συνάδελφό του. Είναι χειριστής πάνω από 10 χρόνια. Μιλήσαμε χθες το βράδυ. Μια χαρά ήταν. Είπαμε τα νέα μας και μου είπε ότι αύριο πετάει» δήλωσε χαρακτηριστικά στο T-Live ο αδελφός του αγνοούμενου πιλότου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόλαβαν να λάβουν εντολή να κάνουν χρήση του συστήματος εκτίναξης, χωρίς να είναι βέβαιο εάν πρόλαβαν και να το κάνουν. Στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις του Λιμενικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, και της Αστυνομίας.

Με πληροφορίες από newsit.gr.