Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μήνυμα της για τα «Καλημερούδια»

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε και όσα έγραψε...

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, θέλησε να στείλει ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όσους όλο αυτό το διάστημα που η εκπομπή έχει διακοπεί στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

«Να ξέρετε ότι διαβάζω καθημερινά όλα σας τα μηνύματα και μακάρι να μπορούσα να απαντήσω με σιγουριά σε όλους εσάς που με ρωτάτε για τα «Καλημερούδια».Η αγάπη σας είναι πολύτιμη και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη !Σας αγαπώ πολύ Δεν χάνω ποτέ την δύναμη και την αισιοδοξία μου,γιατί έχω εσάς ! Όπως και να χει ,όλα θα πάνε καλά!!» έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στέλνοντας και ένα φιλί στους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Να ξέρετε οτι διαβάζω καθημερινά όλα σας τα μηνύματα και μακάρι να μπορούσα να απαντήσω με σιγουριά σε όλους εσάς που με ρωτάτε για τα «Καλημερούδια».Η αγάπη σας είναι πολύτιμη και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη !Σας αγαπώ πολύ Δεν χάνω ποτέ την δύναμη και την αισιοδοξία μου,γιατί έχω εσάς !Όπως και να χει ,όλα θα πάνε καλα!! #thankyou #love #blessed #staypositive #olagiakalo #kisses #olathapanekala #grateful #staytogether #power #believe

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις