Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι αλλαγές στην εκπομπή και η δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή

Τι απαντά για τους συνεργάτες της που δεν τους απασχολούν τα νούμερα της τηλεθέασης;

Στο περιοδικό YOU και στην Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τις μετρήσεις της τηλεθέασης, τη νέα άφιξη στην πρωινή εκπομπή του MEGA, τις αλλαγές, αλλά και την πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή μέχρι τώρα.

Θεωρείς τον εαυτό σου αδικημένο από τους συναδέλφους τηλεκριτικούς, από την AGB;

Τα νούμερα τηλεθέασης δεν τα παίρνω προσωπικά, ακόμα και αν κάναμε 40άρια. Την εκπομπή δεν την κάνω μόνη μου. Παίζουν πολλά ρόλο, από τα σκηνικά, τα φώτα, μέχρι τον κόσμο, τα θέματα, τους δημοσιογράφους. Δεν θεωρώ ότι έχω αδικηθεί. Κι επειδή πιστεύω ότι είναι καλύτερη η εκπομπή από τα νούμερα που κάνει, θεωρώ ότι είναι αναπόφευκτο, κάποια στιγμή, να φτάσουμε αυτά που μας αξίζουν. Γι’ αυτό και δεν απογοητεύομαι.

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην ομάδα, τι ευελπιστείς;
Νομίζω ότι ο Δημήτρης Μηλιόγλου είναι μια πολύτιμη προσθήκη. Είναι ένα παιδί που έχει πολλή όρεξη, τον ενδιαφέρει η τηλεόραση, η δουλειά, έχει κέφι και πολύ θετική ενέργεια. Επίσης έχει μια σφαιρική γνώση γύρω απ’ όλα τα θέματα – όχι μόνο lifetsyle – οπότε έχει πολλά να δώσει.

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος κινήθηκε πίσω. Αισθάνθηκες μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη;
Γενικά η ατμόσφαιρα δεν είναι ηλεκτρισμένη, ακόμα κι αν λύνουμε διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν. Κάθε αλλαγή είναι φυσιολογική για κάτι που ξεκινά πρώτη φορά.

Τελικά ο Μαρτάκης κοιμάται στα διαλείμματα;
Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει πρωί, αλλά έρχεται με μεγάλη όρεξη. Τώρα αν αυτή τη μία μέρα ήρθε ο άνθρωπος από live και έγειρε, δεν πειράζει. Έχει συμβεί και σε άλλους.

Σε ενοχλεί όταν λέει ότι δεν τον απασχολούν τα νούμερα;
Αν έβλεπα ότι απλώς το κάνει διεκπαιρεωτικά, ναι, θα με πείραζε. Αλλά βλέπω ότι προβληματίζεται και ψάχνεται. Εμένα με ενδιαφέρει οι άνθρωποι που είναι στην εκπομπή να νοιάζονται για αυτήν. Τώρα αν δεν θέλουν για ψυχολογικούς λόγους να βλέπουν τα νούμερα, δεν πειράζει, ας τα βλέπω εγώ.

Η πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή;
Ήταν σίγουρα αυτή με την Ελένη Καστάνη. Πιο πολύ για μένα γιατί σ’ εκείνη τη φάση η Ελένη είχε τον δικό της πόνο κι εγώ είχα τον δικό μου. Ήταν άβολο γιατί δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τη συγκίνηση μου.

Κατέρρευσε στον αέρα η Ελένη Καστάνη! Ζήτησε διαφημίσεις η Ντορέττα Παπαδημητρίου!