Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Μέχρι να φύγει η Ευαγγελία Αραβανή από το Dancing…»

Ποιους παίκτες περίμενε να δει στον τελικό; Τι λέει για τον Αντίνοο Αλμπάνη;

Η περσινή νικήτρια και φετινή παρουσιάστρια του Green Room του Dancing With The Stars, Ντορέττα Παπαδημητρίου, μιλάει στο Πρώτο Θέμα και την Σοφία Χουντάση…

Τώρα που τελείωσε το Dancing θεωρείς ότι υπήρξε κάποια άδικη αποχώρηση; Ποια ήταν αλήθεια τα δικά σου προγνωστικά για την τριάδα;

Μέχρι να φύγει η Ευαγγελία Αραβανή έλεγα ότι βλέπω στα τελικά live την Κλέλια Πανταζή, τον Ησαΐα Ματιάμπα, την Κατερίνα Στικούδη, τον Μιχάλη Μουρούτσο και την Ευαγγελία. Από την ώρα όμως που έφυγε η Ευαγγελία σταμάτησα να κάνω προγνωστικά γιατί δεν περίμενα να φύγει τόσο  γρήγορα. Αν και χορευτικά ήταν πολύ καλή, ο κόσμος αποφάσισε να φύγει. Οπότε τα προγνωστικά περισσεύουν.

Πώς είδες τη νίκη του Ησαΐα Ματιάμπα;

Για μένα νικητής δεν είναι μόνο ο Ησαΐας αλλά και η Κατερίνα Στικούδη. Από κει και πέρα, εφόσον το κοινό επέλεξε τον Ησαΐα, η νίκη του είναι δίκαιη. Σημειωτέον ότι για τον άντρα είναι πιο δύσκολο γιατί, εκτός του ότι πρέπει να μάθει τα βήματά του και να είναι εκφραστικός, συγχρόνως πρέπει να μάθει να κρατάει την ντάμα του και να κάνει τα liftw. Ο Ησαΐας μεταμορφώθηκε ψυχολογικά, σωματικά και εκφραστικά και άξιζε τη νίκη.

Πόσο εύκολο είναι να παίζεις στο θέατρο, όπως έχει γραφτεί, μαζί με έναν πρώην σύντροφό σου, τον Αντίνοο Αλμπάνη;

Ποτέ δεν έχω επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τέτοια δημοσιεύματα και γενικότερα δεν σχολιάζω. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ ευχάριστο να βρίσκεσαι στη σκηνή με άνθρωπο με τον οποίο γνωρίζεσαι χρόνια, έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν και ξέρει ο ένας τους κώδικες επικοινωνίας του άλλου.

Διαβαστε ακόμα:

Γκάφα του Αλμπάνη: Αποκάλυψε στον Κωστόπουλο ότι είχε γράψει γι αυτόν άσχημα στο twitter!