Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η ιστορία του Παντελίδη ήταν από τα πιο σοκαριστικά πράγματα που έχω ζήσει ποτέ»!

«Το διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε με την έννοια του ότι ήμασταν σε σοκ».

Την Ντορέττα Παπαδημητρίου φιλοξενεί αυτό το Σάββατο, στις 18:00, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια μιλάει για…

…τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη:
Η ιστορία του Παντελίδη ήταν από τα πιο σοκαριστικά πράγματα που έχω ζήσει ποτέ. Όχι μόνο εν ώρα δουλειάς. Το διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε με την έννοια του ότι ήμασταν σε σοκ. Οπότε δεν θα μπορούσα με τίποτα να κρατήσω απόλυτα την ψυχραιμία μου.

Το «φευγιό» του Παντελή, συνέπεσε ακριβώς με τον ένα χρόνο από το «φευγιό» του μπαμπά μου. Οπότε ήμουν έτσι κι αλλιώς φορτισμένη. Το να είμαι στο θέατρο και να μπω σε έναν ρόλο γιατί αυτή είναι η δουλειά μου ό,τι και να μου συμβαίνει αυτό μάλιστα να το καταλάβω. Πρέπει να παίξω τον ρόλο μου, όπως είναι ο ρόλος μου. Σε μια πρωινή εκπομπή, όμως που είμαι η Ντορέττα δεν θεωρώ ότι πρέπει οπωσδήποτε να μπω σε ρόλο.

…τον γάμο στα 24:
Παντρεύτηκα στα 24 γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη και το ήθελα. Ήθελα οικογένεια, αλλά δεν ήταν κάτι το οποίο είχα σκεφτεί μέχρι τα 24 γιατί προέκυψε πολύ γρήγορα στη ζωή μου. Αλλά με το που προέκυψε, δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη. Ήμουν τόσο ευτυχισμένη. Ένιωσα ότι ήταν αυτό που ήθελα σε όλη μου τη ζωή.