Ντόρα Κουτροκόη: Ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή της στην πρωινή ζώνη

Ντόρα Κουτροκόη

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Action24 δίνει και πάλι πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Την επιστροφή της στα… παλιά γνώριμα λημέρια της πρωινής ενημέρωσης ανακοίνωσε η Ντόρα Κουτροκόη. Η δημοσιογράφος του Action24, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με την απογευματινή εκπομπή «Εξελίξεις», δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές στη ζώνη 10:00-13:00.

Από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου και καθημερινά η Ντόρα Κουτροκόη και ο Νίκος Υποφάντης θα αναλαμβάνουν να κρατούν πρωινή συντροφιά στους τηλεθεατές του Action24 μέσα από το ενημερωτικό μαγκαζίνο «Action Τώρα».

Το trailer της εκπομπής βγήκε στον αέρα τις προηγούμενες ημέρες και η δημοσιογράφος το κοινοποίησε σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Υπενθυμίζεται πως η Ντόρα Κουτροκόη απομακρύνθηκε μεσούσης της προηγούμενης σεζόν από την παρουσίαση της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, όπου συνυπήρχε με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, αφήνοντας αιχμές για την αντιμετώπισή της από τον σταθμό.

Ωστόσο, βρήκε πολύ γρήγορα το νέο της τηλεοπτικό σπίτι στο Action24, σε μία συνεργασία που απ’ ό,τι φαίνεται τιμά και τις δύο πλευρές.