Ντίνος Σιωμόπουλος: «Θα σκότωνε και εμένα και τα παιδιά μου, δεν το έχω ξαναζήσει στη ζωή μου»

Ντίνος Σιωμόπουλος

«Όταν περνάς το κόκκινο, είναι σαν να έχεις ένα πιστόλι και να πυροβολείς εκείνη τη στιγμή, γιατί έχεις μεγάλη πιθανότητα να σκοτώσεις», λέει ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Με αφορμή την παράσυρση και παράλληλα εγκατάλειψη μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην Κρήτη από μηχανάκι, ο Ντίνος Σιωμόπουλος αποκάλυψε το δικό του προσωπικό περιστατικό. Όπως εξομολογήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, από τύχη γλίτωσε και αυτός και τα παιδιά του.

«Όταν περνάς το κόκκινο, είναι σαν να έχεις ένα πιστόλι και να πυροβολείς εκείνη τη στιγμή, γιατί έχεις μεγάλη πιθανότητα να σκοτώσεις. Πόσες φορές το έχουμε δει μπροστά στα μάτια μας; Να σας πω κάτι προσωπικό μου; Ήμουν με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο.

Επειδή μίλαγα με το παιδί μου, δεν ξεκίνησα αμέσως από το φανάρι. Ήμουν τυχερός. Περνάει ένας τύπος μπροστά… Παιδιά, τέτοιο κόκκινο δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Θα με είχε σκοτώσει και εμένα και τα παιδιά μου. Και ο ίδιος θα είχε σκοτωθεί, προφανώς», είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Αλλά δεν μιλάμε τώρα να περάσει ο άλλος το κόκκινο για χιλιοστά δευτερολέπτου, εδώ μιλάμε ότι πέρασε το κόκκινο… κόκκινο! Το “ευχαριστήθηκε” ρε παιδί μου, το “χάρηκε”».