Ντίνος Σιωμόπουλος και Στέλλα Γκαντώνα έκαναν πρεμιέρα στο Mega: «Όσο περνά ο καιρός θα πηγαίνουμε όλο και νωρίτερα»

Ντίνος Σιωμόπουλος

"Τέταρτη τηλεοπτική σεζόν παρέα. Η δική σας εμπιστοσύνη μας κρατά εδώ πέρα να το ξέρετε"

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα επέστρεψαν τα Σαββατοκύριακα στην ενημερωτική πρωινή ζώνη του Mega και ευχήθηκαν στους τηλεθεατές καλή σεζόν. Οι παρουσιαστές διευκρίνισαν πως δεν θα ξεκινά όλη τη σεζόν η εκπομπή στις 6 το πρωί, αλλά με την έναρξη και των υπόλοιπων τηλεοπτικών προγραμμάτων του σταθμού σταδιακά θα ξεκινά όλο και νωρίτερα.

«Καλή μέρα σας κυρίες και κύριοι, καλό φθινόπωρο. Τα πάντα να είναι καλά. Να είναι μία καλή σεζόν, όσον αφορά τις ειδήσεις. Να μην έχουμε αυτήν τη μαυρίλα και τις αρνητικές ενέργειες. Να είναι όλα θετικά» ανέφερε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

«Καλώς ήρθατε στην παρέα μας φίλες και φίλοι. Θα φιληθούμε γιατί το έχουμε γούρι. Καλό μήνα να έχετε, καλό φθινόπωρο. Ελπίζω να περάσατε ωραία και να ξεκουραστήκατε. Το πιο σημαντικό να έχουμε υγεία. Να έχετε το χαμόγελό σας. Πόσος καιρός πέρασε από τότε που σας αποχαιρετήσαμε;» αναρωτήθηκε η Στέλλα Γκαντώνα.

«Είναι περίπου έξι εβδομάδες και εμείς προσπαθούμε να συντονιστούμε τηλεοπτικά. Τέταρτη τηλεοπτική σεζόν παρέα. Η δική σας εμπιστοσύνη μας κρατά εδώ πέρα να το ξέρετε» συνέχισε ο Ντίνος Σιωμόπουλος. «Θα μας πάρει λίγο καιρό, για αυτό θα ζητήσουμε την επιείκεια σας, αλλά θα στρώσουμε. Σήμερα ξεκινήσαμε από τις 6 και δεν θα είναι το μόνιμο ωράριο αυτό, αλλά τώρα επειδή κάποιοι είστε ακόμα διακοπές και δεν έχετε επιστρέψει είπαμε να το ξεκινήσουμε από τις 6 κι όσο περνά ο καιρός θα πηγαίνουμε και νωρίτερα» είπε η δημοσιογράφος.

«Και αυτό και το επόμενο Σαβ/κο θα είμαστε από τις 6 παρέα»