Ντέσσυ Κουβελογιάννη: Βαρύ το πένθος για την παρουσιάστρια

Ντέσσυ Κουβελογιάννη

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη ραγίζει καρδιές με την ανάρτησή της...

Δύσκολες οι στιγμές για την Ντέσσυ Κουβελογιάννη, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα. Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

«Στην αρχή ήμουν η κόρη της Τότας… Χρόνια μετά έγινες η μαμά της Ντέσσυς.. οι καυγάδες μας ομηρικοί. Πολλές διαφορές, αλλά περισσότερα τα κοινά χαρακτηριστικά μας.. Το ασύλληπτο μαύρο χιούμορ που κάναμε μεταξύ μας για θέματα που άλλοι τα ξορκίζουν χτυπώντας ξύλο.. Γέλια μέχρι δακρύων.. Μαύρων συνήθως αφού βαριόσουν να ξεβάφεσαι… Κακή συνήθεια.. Μια από τις πολλές..

Βασικά δεν ήθελες να σου λένε τι να κάνεις.. Δεν “έμπαινες” σε κουτάκια.. Ίσως γι’αυτό δε “χωράω” κι εγώ σε κανένα από αυτά.. Ο καθένας μας έχει τα “στεγανά” του.. Εμείς πάλι, συμφωνούσαμε σε πολλά και ίσως παράδοξα, για κάποιους.. Δε δίναμε σημασία στα “έτσι πρέπει να γίνει”… Δυστυχώς όμως σε κάποια πρέπει να συμβιβαστούμε κι ας μη γίνεται.. .Όπως σήμερα… Εγώ πρέπει να συνηθίσω στην ιδέα πως δε θα ξανατσακωθούμε, δε θα ξαναγελάσουμε, δε θα σου παίρνω τσιγάρα, δε θα ξανακούσω πολιτικές αναλύσεις και τις κλασικές ατάκες σου. Το χειρότερο, δε θα ξαναφωνάξω μαμά, για να ακούσω τη φωνή σου…

Σήμερα λοιπόν, ήρθε η ώρα να απογαλακτιστώ… Θέλω να πιστεύω πως εκεί που είσαι θα έχεις και ελληνικό καφέ και τσιγάρα.. Εύχομαι ο παράδεισος να είναι ακριβώς όπως τα νησιά fiji που πάντα ήθελες να πας… Καλό ταξίδι μαμά… Σε αγαπώ πολύ…».