Ντενίση: Θα συνεχίσει τον πόλεμο των εξωδίκων με τον Λάκη;

Διαβάστε περισσότερα για το εξωδικαστικό σίριαλ.
Εξώδικο προς τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA απέστειλε η Μιμή Ντενίση μέσω του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού την περασμένη Παρασκευή προκειμένου να μην προβληθεί από το σταθμό η προγραμματισμένη επανάληψη του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Αιτία σύμφωνα με το εξώδικο «το οπτικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ανωτέρω εκπομπής και οι σκηνές από έργο, του οποίου τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν κατ’αποκλειστικότητα στη Μιμή Ντενίση. Η ως άνω προβολή έγινε χωρίς την έγγραφη άδειά της».
 

Η Μιμή επιφυλάσσεται και για την εμφάνιση του Τάκη Ζαχαράτου στην ίδια εκπομπή, ο οποίος την μιμείται με τρόπο χυδαίο και προσβλητικό, όπως αναφέρει το έγγραφο.

Το θέμα,ωστόσο, που τίθεται, είναι ότι η εκπομπή της Παρασκευής παρά την «προειδοποίηση» για περαιτέρω νομικές ενέργειες από την πλευρά της Μιμής Ντενίση, προβλήθηκε κανονικά από το κανάλι της Κάντζα. Άρα τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και εμπρός; Ο Νίκος Αγαπηνός σήμερα εορτάζει οπότε θα πρέπει να περιμένουμε από αύριο τις όποιες ή μη κινήσεις του σχετικά με την υπόθεση της κας Ντενίση. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το αυριανό «Αλ Τσαντίρι» όπου ενδεχομένως ο Λάκης Λαζόπουλος να απαντήσει. Σιγά μην το αφήσει να πέσει κάτω! Κάτι τέτοια είναι για τον Λάκη είναι βούτυρο στο ψωμί του.