Νότης Σφακιανάκης: Κλειστή και έρημη η βίλα του τραγουδιστή στη Βάρκιζα; – Φωτογραφίες

Νότης Σφακιανάκης

Τι συμβαίνει με τον Νότη Σφακιανάκη;

Απέχει από τα μουσικά δρώμενα και τα φώτα της δημοσιότητας ο Νότης Σφακιανάκης τα τελευταία τρία χρόνια και μετά τη σύλληψή του το 2020 για οπλοφορία και κατοχή ναρκωτικών.

Πρώην συνεργάτης του μάλιστα, ανέφερε πως εκτός από την αποχή από το καλλιτεχνικό στερέωμα, τα πράγματα έχουν αλλάξει και στην προσωπική του ζωή. Ο Νότης Σφακιανάκης και η Βρετανίδα σύζυγός του, Κίλι αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ο «άρχοντας της πίστας» -όπως συνεχίζουν να τον αποκαλούν οι θαυμαστές του- επιθυμεί πλέον μόνο απομόνωση. Αυτό αποδεικνύει και η απόφασή του να μένει (πριν από τη σύλληψή του) στο καμαρίνι νυχτερινού κέντρου το οποίο ανήκει σε πασίγνωστο επιχειρηματία.

Ωστόσο, πριν ακόμα επιλέξει να ζει στο νυχτερινό κέντρο, ο Νότης Σφακιανάκης κατοικούσε στην εντυπωσιακή βίλα «αντίγραφο» της Κνωσού στην περιοχή της Βάρκιζας. Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TL!fe, το σπίτι του καλλιτέχνη, που είναι εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική μυθολογία, δείχνει να είναι ερειπωμένο. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, μάλιστα, η οικία που άλλοτε έσφυζε από ζωή, μοιάζει να είναι κλειστή εδώ και αρκετό καιρό, με τα παράθυρα να είναι σφραγισμένα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να ζει τα τελευταία χρόνια στην Κω, το νησί όπου γεννήθηκε.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος