Νίνο: «Μέσα σε αυτά τα χρόνια πήγαν να με σκοτώσουν»

«Ήταν τρομερά δύσκολο για μένα. Τα ΄χασα.»

Στο περιοδικό OK! και στην Ναταλία Αργυράκη μίλησε ο Νίνο Ξιπολιτάς για τη μεγάλη δημοσιότητα και πως τη διαχειρίστηκε, αλλά και ποια είναι τα πράγματα που την αγχώνουν.
 
Παρασύρθηκες ποτέ από τη δημιοσιότητα;

Αέρας είναι. Φυσάει. Σε παρασέρνει καμιά φορά και μετά σε ξαναφέρνει πίσω. Σίγουρα στην αρχή ήταν κάτι περίεργο. Βλέπεις πολλά, δεν είναι όπως τα φανταζόσουν, προσπαθείς να προσαρμοστείς. Έρχεται η μεγάλη δημοσιότητα, σε αποθεώνουν, μετά σε βρίζουν, μετά λέμε πάλι καλά λόγια. Τελικά αποφάσισα ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, αλλά με το να βγάζω καλά τραγούδια.

Πότε το αποφάσισες αυτό;
Περίπου 3 – 4 μήνες μετά το Fame Story.

Δηλαδή, δεν σε αγχώνει τίποτα;
Κοίταξε, έχω περάσει κάποιες καταστάσεις τρελές που δεν διαχειρίζονται. Δεν θέλω να αναφέρομαι συνέχεια και να γίνονται τίτλοι στα sites. Έχω περάσει επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν ξέρει κανείς τι σημαίνει να δίνεις όση δημοσιότητα μπορείς σε ένα παιδί 20 ετών. Από το πουθενά, σε ένα βράδυ, είχα 100% δημοσιότητα, χωρίς δουλειά. Ήταν τρομερά δύσκολο για μένα. Τα ΄χασα. Ευτυχώς είχα την τύχη, τον Θεό και τον κόσμο μαζί μου, όπως και καλά τραγούδια και έφτασα ως εδώ. Μέσα σε ατραλα τα χρόνια πήγαν να με σκοτώσουν. Ούτε αυτό διαχειρίζεται. Δεν μπορείς να κοιμηθείς και να πεις «καληνύχτα». Δεν τα ξεπερνάς ποτέ, είναι σταθμοί. Θέλω να καταλήξω ότι δεν φοβάμαι τίποτα. Μπορώ να ζήσω παντού και σε οποιαδήποτε συνθήκη. Δεν έχει σημασία που βρίσκεσαι αλλά πως αισθάνεσαι. Είμαι και του σαλονιού, είμαι και του αλωνιού. Είμαι παντώς καιρού.