Νίκος Βέρτης: «Δυστυχώς με αιφνιδίασε ο κορονοϊός και νόσησα»

Νίκος Βέρτης

Όσα είπε ο Νίκος Βέρτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Για την εμπειρία που έχει με τον κορονοϊό μίλησε ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος νοσεί αυτό το διάστημα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη το βράδυ της Κυριακής.

Ειδικότερα, ο Νίκος Βέρτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πολύ καλά, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Με πρόλαβε πονηρά ο κορονοϊός, δύο μέρες πριν την τρίτη δόση του εμβολίου. Δυστυχώς με αιφνιδίασε ο κορονοϊός και νόσησα».

«Ένα απλό συναχάκι είχα, να σας πω την αλήθεια, όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά δεν σας κρύβω ότι αγχώθηκα μόλις είδα το τεστ μου θετικό. Αγχώθηκα λίγο και εκείνη τη στιγμή ένιωσα τυχερός που τουλάχιστον είχα την παρηγοριά ότι είχα εμβολιαστεί».

«Καταλαβαίνετε, όμως, πως όταν έχουν περάσει τόσοι μήνες, δημιουργείται ένα άγχος αλλά ευτυχώς, όλες αυτές τις μέρες που νοσώ, περίπου μια εβδομάδα, πέρασε πολύ ήπια. Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι. Τις επόμενες ημέρες τελειώνω και από την καραντίνα και θα επανέλθω πάλι πρώτα ο Θεός στις εμφανίσεις μου» συμπλήρωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη.