Νίκος Βερλέκης: «Έπεσα σε ένα γκρεμό, έκανα 120 τούμπες»!

«Υπήρχε μια γυναίκα που βρισκόταν μπροστά μου παντού»!

Ο Νίκος Βερλέκης μίλησε στο περιοδικό YOU και τον Ανδρέα Θεοδώρου για τον ρατσισμό της ομορφιάς, τη στιγμή που φοβήθηκε από θαυμάστριά του και τις φορές που έφτασε κοντά στον θάνατο.

Δεχτήκατε ρατσισμό λόγω εμφάνισης;

Βεβαίως, πολύ. Μέχρι να σε αναγνωρίσουν πρέπει να τους το αποδείξεις κατ' επανάληψη. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως ως πιτσιρικάς επαναπαύτηκα στην ομορφιά, άλλωστε ποιος δεν κολακεύεται από το γεγονός ότι αρέσει; Σιγά-σιγά, όμως, άλλαξα.

Φτάσατε στο σημείο να φοβηθείτε από θαυμάστρια;

Ναι. Υπήρχε μια γυναίκα που βρισκόταν μπροστά μου παντού. Προσπαθούσα να της εξηγήσω πως δεν γίνεται να συνεχιστεί όλο αυτό και έλεγα διάφορες δικαιολογίες. Τελικά την απέφυγα χαλαρά και ωραία χωρίς να την πληγώσω.

Κάνατε υπερβολές για μια γυναίκα;

Έχω κάνει πολλά! Όταν ήμουν ερωτευμένος ήμουν των άκρων. Μία φορά είχα πάρει το αεροπλάνο, πήγα σε άλλη χώρα και περπάτησα 8,5 ώρες για να δω την κοπέλα μου. Καψουρεύομαι εύκολα. Είμαι ρομαντικός και τρυφερός περισσότερο από ότι φαίνομαι.

Ήρθατε αντιμέτωπος με το θάνατο;

Δύο φορές, ναι. Τη μία ήταν σε ένα τροχαίο. Αισθάνθηκα ότι ήταν οι τελευταίες μου στιγμές. Πέρασε η ζωή μου σαν κινηματογραφική ταινία σε μισό δευτερόλεπτο. Ήταν σαν ντοκιμαντέρ. Πολύ σοκαριστικό. Πρόκειται για ένα συναίσθημα που δεν μπορεί κανείς να περιγράψει.

Σε γύρισμα κινδύνεψε η ζωή σας;

Ναι όταν έκανα τον «Πατούχα». Κατά τη διάρκεια ενός διαλείματος από το γύρισμα ανέβηκα σε ένα άλογο να κάνω ιππασία. Κάποια στιγμή αντί να πάει δεξιά που το οδηγούσα, γιατί ήμουν χωρίς χαλινάρια, πήγε αριστερά και ξαφνικά παραπάτησε. Έπεσα σε έναν γκρεμό, έκανα 120 τούμπες! Νόμιζα πως έχω τελειώσει, με έπιασε φοβερή ζαλάδα. Μόνος μου, με τα αίματα, ανέβηκα πάνω, πήγα στο νοσοκομείο και τελικά την γλίτωσα με μερικούς μώλωπες.