Νίκος Μουτσινάς: «Έκανα σωστά που έφυγα από το Δέστε τους»

«Αισθάνθηκα ότι λιμνάζω, ήταν υπέρβαση για μένα».

Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και αναφέρθηκε μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχώρησή του από το “Δέστε τους”, ενώ τόνισε πως αισθάνθηκε ότι “λιμνάζει”.

Πιστεύεις ότι έπραξες σωστά που έφυγες από τον Alpha;

Πιστεύω ότι έκανα σωστά που έφυγα από το Δέστε τους. Δεν είχα σκοπό να φύγω από τον Alpha, αλλά δεν μου πρότειναν κάτι άλλο. Δεν είχα θέμα ούτε με το κανάλι, ούτε με τους ανθρώπους. Ζητούσαν ένα προϊόν κι εγώ ένα αντίτιμο.

Γιατί να μην θέλεις να συνεχίσεις κάτι που έχει επιτυχία τηλεοπτικά και παράλληλα σου φέρνει κόσμο στο θέατρο;

Γιατί αισθάνθηκα ότι λιμνάζω. Εγώ άλλαζα σπίτι κάθε χρόνο και το Δέστε τους κράτησε πέντε χρόνια. Ήταν υπέρβαση για μένα. Δεν θεωρώ λάθος ότι δεν έκανα εκπομπή. Αυτό που με διέλυσε είναι που δεν έκανα θέατρο. Θα μπορούσα να κάνω ένα βήμα πίσω στην τηλεόραση, πριν ο κόσμος με βαρεθεί. Από την άλλη, φέτος αποσυντονίστηκα. Καθόμουν μεσημέρι σπίτι και δεν ήξερα τι να κάνω. Είχα χρόνο. Και τι τον έκανα; Τίποτα.

Γιατί λένε ότι θα επιστρέψεις στον Alpha;

Γιατί, στο χέρι μου είναι; Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα! Ο ΑΝΤ1 μου έκανε την τιμή, ειδικά σε αυτή την περίοδο, να με έχει με συμβόλαιο, οπότε θα περιμένω να δω τι έχει να μου πει, αν έχει να μου πει. Αν όχι, δεν τα παίρνω όλα προσωπικά. Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

Δεν έχασες χρήματα με τις φετινές σου τηλεοπτικές επιλογές;

Ο Alpha μου έδωσε ένα ωραίο ποσό για να μείνω κι εγώ προτίμησα τα πολύ λιγότερα. Άρα μπορώ να καταλήξω ότι το χρήμα δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Ευτυχώς πέρσι είχα φτιάξει ένα κομπόδεμα για να αντιμετωπίσω μια κατάσταση όπως τη φετινή χρονιά.