Νίκος Μαστοράκης – Ντέπυ Γκολεμά: Τι όρισε το δικαστήριο για την κόντρα τους;

Τι επικαλέστηκαν στα επιχειρήματα τους στο δικαστήριο;

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Νίκο Μαστοράκη και την Ντέπυ Γκολεμά, με αφορμή την συναυλία που έδωσε η Χαρούλα Αλεξίου για τις απολυμένες καθαρίστριες σφραγίζεται προς το παρόν με μια προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου υπέρ του Νίκου Μαστοράκη.

Σύμφωνα με αυτή η Ντέπυ Γκολεμά απαγορεύεται να αναφέρεται στο εξής στο όνομα του Νίκου Μαστοράκη, ενώ υποχρεώνεται να διαγράψει από τη σελίδα της στο Facebook κάθε ανάρτηση για εκείνον και με κάθε τρόπο να μην αναφέρεται στο όνομά του σε οποιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και μη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά, ο Νίκος Μαστοράκης δια του δικηγόρου του Νίκου Αγαπηνού, παρουσίασε στο παρουσίασε στο δικαστήριο όλα τα επιχειρήματα που έχει για την συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη από την τηλεκριτικό. Το ίδιο έκανε και η τηλεκριτικός, η οποία έφερε ως επιχείρημα ότι εκφράστηκε με οργή, καθώς και η μητέρα της ήταν καθαρίστρια στο παρελθόν και πως τα γραφόμενα της αποτελούν πολιτική θέση.

Το δικαστήριο βρέθηκε υπέρ του Νίκου Μαστοράκη και επέβαλε στην Ντέπυ Γκολεμα να τηρήσει σιωπή για εκείνον, τουλάχιστον μέχρι να βγει η τελική απόφαση. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 10 Οκτωβρίου, ενώ ο Νίκος Μαστοράκης θα προβεί σε κατάθεση αγωγής και προς το Facebook τη Google εκτός της Ντέπυ Γκολεμά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Νίκος Μαστοράκης ζητάει 100.000 ευρώ από την Ντέπυ Γκολεμά!

Το facebook κατέβασε τη σελίδα του Νίκου Μαστοράκη!

Νέο σκληρό σχόλιο της Γκολεμά για τον Μαστοράκη

Σκληρή απάντηση και μήνυση Μαστοράκη σε Γκολεμά: «Ξοφλημένα επαγγελματικά γουρούνια»!

Απίστευτο ξέσπασμα Γκολεμά σε Μαστοράκη για την Αλεξίου: «Να πας να γαμ…ς κοπρόσκυλο του κερατά»!