Νίκος Μάνεσης: «Μόνο γι’ αυτόν τον λόγο γίνεται το debate»

Νίκος Μάνεσης

"Εμείς ακολουθούμε τα debate του 20ου αιώνα. Είναι 21ος", σχολιάζει ο Νίκος Μάνεσης.

Το δικό του σχόλιο για το επικείμενο debate των πολιτικών αρχηγών έκανε ο Νίκος Μάνεσης μέσα από την πρωινή του εκπομπή. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Alpha, με αφορμή την αναφορά στις επερχόμενες εκλογές, εξέφρασε την άποψή του για τη διακαναλική πολιτική συζήτηση που θα γίνει την Τετάρτη 10/5.

«Είμαστε λίγο ετεροχρονισμένοι με τα debate, εγώ θα το δω καθαρά από δημοσιογραφική… διαστροφή. Το debate γίνεται για τους αναποφάσιστους, μόνο γι’ αυτόν τον λόγο γίνεται», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Ας το κάνουμε τουλάχιστον ελεύθερο. Ξέρεις τι θα μου άρεσε; Θα μου άρεσε να ρωτάει ο ένας πολιτικός τον άλλο ό,τι θέλει, κόσμια και με κανόνες. Τώρα… θεματική ενότητα Παιδεία, ερώτηση μέσα σε 30», απάντηση σε 3′, ξέφυγες, μη μιλήσεις άλλο. Ασ’ το ελεύθερο», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Όπως γίνεται λίγο-πολύ στο εξωτερικό, γιατί στην Αμερική υπάρχει η δυνατότητα παρέμβασης», τόνισε από την πλευρά του ο Πέτρος Γκάτζιας.

«Εμείς ακολουθούμε τα debate του 20ου αιώνα. Είναι 21ος. Είπαμε: τα debate γίνονται για τους αναποφάσιστους. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας… μπετοναρισμένος να αλλάξει άποψη από το debate, από το εάν κάποιος είναι καλός ρήτορας. Οι νέοι μπορεί να εντυπωσιαστούν», τόνισε κλείνοντας το θέμα ο Νίκος Μάνεσης.