Νίκος Κοτζιάς: «Έχω κάνει 6 βαριά χειρουργεία καρκίνου, δεν το έχω πει ποτέ δημόσια»

Νίκος Κοτζιάς

"Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός χωρίς να ξέρει αγγλικά. Τώρα μιλάει καλύτερα από τους περισσότερους".

Αποκαλυπτικός και εξομολογητικός, ο τέως υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, θα εμφανιστεί στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με τον Τάσο Τρύφωνος, στο ΡΙΚ, αυτή την Κυριακή στις 21.30, σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Από το τρέιλερ που είναι ήδη στον αέρα, αίσθηση προκαλεί η πρώτη δημόσια αποκάλυψη του Νίκου Κοτζιά για την υγεία του.

«Έχω κάνει 6 βαριά χειρουργεία καρκίνου, δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό. Όταν το έμαθα πήγα με τα πόδια μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και έλεγα «γιατί να μου συμβεί αυτό;», γιατί το παιδί μου ήταν 7 χρόνων τότε», εξομολογείται ο Νίκος Κοτζιάς. Ο τέως ΥΠΕΞ αποκαλύπτει επίσης ότι αποποιήθηκε την οικογενειακή του περιουσία και την χάρισε στην αδελφή του.

Η συνέντευξη έγινε πριν λίγες μέρες στο Hilton Athens και στα αποσπάσματα της συνέντευξης που παίζουν στο τρέιλερ, ο κ. Κοτζιάς λέει για τον Αλέξη Τσίπρα: «Είναι ο τύπους του ηγέτη που χρειάζεται η εποχή μας. Έγινε πρωθυπουργός χωρίς να ξέρει αγγλικά, τώρα μιλάει καλύτερα από τους περισσότερους».

Ο Νίκος Κοτζιάς εύλογα αφού μιλάει στην κυπριακή τηλεόραση κάνει εκτενείς αναφορές στις πιο πρόσφατες διαπραγματεύσεις για το κυπριακό στην Ελβετία, ενώ φυσικά αναφέρεται με πολλές λεπτομέρειες στη συμφωνία των Πρεσπών και απαντά σε όλες τις επικρίσεις που ακούστηκαν για τη συμφωνία.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…