Νίκος Φλωρινιώτης – Σοκαρισμένη η Ίνα Λαζοπούλου: «Χθες ήμουν μαζί του και τον χάιδευα»

Ίνα Λαζοπούλου

"Δεν αντέχω να πάω στην κηδεία, δεν έχω πάει σε καμία κηδεία γιατί δεν μπορώ να το αντέξω".

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή μόλις στα 39 του χρόνια μετά από μια πολύ δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου, στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Έξι μήνες νωρίτερα είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του. Η Ίνα Λαζοπούλου, με την οποία πριν από ενάμιση μήνα τραγούδησαν μαζί σε νυχτερινό μαγαζί, σοκαρισμένη, μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό.

«Ο Νίκος ήταν ένας άγγελος είχε πολύ αγάπη για την ζωή, δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, πιστεύαμε όλοι σε ένα θαύμα. Εχθές το βράδυ ήμουν μαζί του και τον χάιδευα και το πρωί σήμερα που πετούσα για Θεσσαλονίκη είδα κλήση από την Αννούλα και το κατάλαβα. Δεν αντέχω να πάω στην κηδεία, δεν έχω πάει σε καμία κηδεία γιατί δεν μπορώ να το αντέξω», ρξομολογήθηκε η Ίνα Λαζοπούλου.

«Ήμουν μαζί τους όλες αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα από την ημέρα της γιορτής του που μπήκε και στο νοσοκομείο. Πριν ένα μήνα δουλεύαμε μαζί και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε πως ενώ ήμασταν τέλεια και τα πράγματα ήρθαν έτσι. Έχω τα τελευταία μας μηνύματα που μου λέει “σε αγαπώ πολύ”, δεν ήξερα ότι του ετοιμάζαμε έκπληξη για την γιορτή του», ανέφερε η Ίνα Λαζοπούλου.