Νίκος Ευαγγελάτος – Τατιάνα Στεφανίδου: Όσα είπαν για τη συνύπαρξη τους στο ίδιο κανάλι

Οι ευχές του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για τα γενέθλια του zappIT.

Το zappIT έκλεισε τα 5 χρόνια του και γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης στο Rock n' roll στο Κολωνάκι. Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου στους οικοδεσπότες της βραδιάς, ευχήθηκαν στο zappIT και μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού για την τηλεόραση ανέφεραν το πως είναι να βρίσκεται κανείς στο ίδιο κανάλι με τον άνθρωπο του.
«Χαίρομαι πάρα πολύ να τον έχω κοντά μου, σε προσωπικό επίπεδο πάντα. Η Φαίη και ο Γιώργος το ξέρουν καλά, είναι ωραίο να ανοίγεις την πόρτα του γραφείου σου και να ξέρεις ότι κάποια στιγμή – αν και τα ωράρια μας δεν ταιριάζουν – μπορείς να έχεις ένα βλέμμα, να δώσεις μια αγκαλιά στον άνθρωπο σου» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος ετοιμάζει μια νέα πρόταση ενημέρωσης για το τηλεοπτικό κοινό του Epsilon, συμπλήρωσε:
«Είναι διαφορετική η δουλειά που ο καθένας μας κάνει και τυχαίνει να είμαστε στο ίδιο κανάλι, όπως συμβαίνει τώρα, άλλες φορές πολλά χρόνια να δουλεύουμε σε διαφορετικά κανάλια. Είμαστε επαγγελματίες, άρα δεν επιδιώκουμε να είμαστε στο ίδιο κανάλι ή σε διαφορετικό κανάλι, τυχαίνει μια έτσι μια αλλιώς.»