Νίκος Ευαγγελάτος σε Ανδρέα Πετρόπουλο: «Αυτό είναι προσβολή, σηκώνω το γάντι και σου το πετώ στη μούρη»

Νίκος Ευαγγελάτος

"Αν θες να κάνεις πολιτικό κουτσομπολιό, είσαι σε λάθος εκπομπή!", είπε εξοργισμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Τον Ανδρέα Πετρόπουλο φιλοξένησε στην εκπομπή Live News ο Νίκος Ευαγγελάτος το απόγευμα της Τετάρτης. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Αυγή κλήθηκε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου, όμως ένα σχόλιό του φαίνεται πως εξόργισε τον οικοδεσπότη του MEGA.

«Να πω ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παραστεί στην προσύσκεψη που κάνουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές. Είναι λογικό να χρειάζεται έναν χρόνο σκέψης, περίσκεψης. Αυτό θα συζητήσουμε με τον Ανδρέα Πετρόπουλο αφού ξέρει από μέσα τα της Αριστέρας και του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ευαγγελάτος, καλωσορίζοντας τον καλεσμένο του.

«Να κάνω μια επισήμανση ότι δεν ήρθα για κουτσομπολιό. Αν θέλεις να κάνουμε πολιτική κουβέντα, είμαι εδώ», απάντησε ο Ανδρέας Πετρόπουλος προκαλώντας την οργή του παρουσιαστή.

«Έχω την εντύπωση ότι για αυτό σε καλέσαμε. Εάν έχεις τον οποιονδήποτε ενδοιασμό να το σταματήσουμε εδώ. Αν είναι για πολιτικό κουτσομπολιό και θες να κάνεις πολιτικό κουτσομπολιό, είσαι σε λάθος εκπομπή. Συγγνώμη αλλά αυτό που είπες είναι προσβολή!», ανταπάντησε ο Νίκος Ευαγγελάτος σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.

Όταν ο δημοσιογράφος της Αυγής προσπάθησε να τον ηρεμήσει, ζητώντας του να μην το παίρνει προσωπικά, ο Νίκος Ευαγγελάτος τόνισε:

«Δεν το παίρνω προσωπικά αλλά είναι προσωπική αιχμή, την οποία δεν δέχομαι. Κάνουμε ρεπορτάζ και αν αισθάνεσαι ότι θες να κάνουμε πολιτικό κουτσομπολιό να το σταματήσουμε εδώ Ανδρέα. Είναι πρόκληση αυτό που σου λέω! Σηκώνω το γάντι που έριξες και στο πετώ στη μούρη!».

«Το θεωρώ βαριά προσβλητικό αυτό που είπες!», είπε κλείνοντας το θέμα ο Νίκος Ευαγγελάτος.