Νίκος Ευαγγελάτος για Blue Horizon: «Το μόνο που δεν τους νοιάζει είναι να σώσουν τον άνθρωπο»

Νίκος Ευαγγελάτος

"Η κατάληξη είναι: να το τακτοποιήσουμε, να το διορθώσουμε, εσύ θα πεις εκείνα κι εσύ θα πεις τα άλλα", σχολιάζει ο παρουσιαστής του Live Νews για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη.

Με την πολύκροτη υπόθεση του Blue Horizon και τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη ασχολήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Live News παρουσίασε νέα, αποκλειστικά ντοκουμέντα για το θλιβερό περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Τρίτης 5/9 στο λιμάνι του Πειραιά, περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό τις συνομιλίες των εμπλεκόμενων προσώπων.

«Ένα ερώτημα για τον καπετάνιο είναι: έχει δει τι συμβαίνει; Έχει δει από την πρώτη στιγμή από τις κάμερες ακριβώς τη σκηνή; Έχει διακρίνει ότι ο ύπαρχος έχει σπρώξει τον Αντώνη στη θάλασσα; Δεν μπορούμε να το ξέρουμε, γιατί δεν πρέπει να είμαστε άδικοι», αναφέρει αρχικά ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Όμως κρίσιμες λέξεις που λέει δείχνουν ότι έχει επίγνωση του περιστατικού, ίσως όχι σε όλες του τις λεπτομέρειες. Όμως, μάλλον έχει δει τι συμβαίνει», τονίζει αμέσως μετά και παρουσιάζει το ηχητικό απόσπασμα από τη συνομιλία των δύο ανδρών τη μοιραία νύχτα.

«Στο τέλος (της συνομιλίας) ακούτε τον καπετάνιο να λέει: έχει πιαστεί; Ίσως κάποιος που δεν γνωρίζει, δεν καταλαβαίνει τι εννοεί. Ρωτάει αν έχει πιαστεί στην προπέλα του πλοίου. Όταν του λένε ότι δεν έχει πιαστεί, ησυχάζει. Το μόνο που δεν τους νοιάζει είναι να σώσουν τον άνθρωπο που είναι κάτω», σχολιάζει αμέσως μετά το ηχητικό απόσπασμα ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Ο καπετάνιος έχει δει ότι κάτι έχει γίνει και η αντίδραση είναι αυτή που ακούσατε, οι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί που παρακολουθήσατε χθες και σήμερα και η κατάληξη είναι: να το τακτοποιήσουμε, να το διορθώσουμε, εσύ θα πεις εκείνα κι εσύ θα πεις τα άλλα», καταλήγει ο παρουσιαστής του Live News.