Νίκος Χαρδαλιάς: Έπαθε ισχαιμικό επεισόδιο και του έβαλαν στεντ

Νίκος Χαρδαλιάς

Σε περιπέτεια με την υγεία του ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Tο μεσημέρι της Δευτέρας, o υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Mεγάλη αγωνία πέρασαν οι συνεργάτες του.

Η περιπέτεια του Νίκου Χαρδαλιά έγινε γνωστή το μεσημέρι της Δευτέρας (16.08.2021) και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι μεγάλες φωτιές στην Κερατέα και τα Βίλλια.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκαν δυο στεντ.  Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν από το “Αγία Όλγα” για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Χαρδαλιά, αναφέρεται ότι ο υφυπουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 14:30 το μεσημέρι. Άμεσα του έκαναν στεφανιογραφία και τοποθετήθηκαν δυο στεντ.  Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για να παρακολουθείται η κατάστασή του.

Ιατρικό ανακοινωθέν

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς . Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση. Ο Διοικητής, Χαράλαμπος Πρίφτης».

Πηγή: newsit.gr