Νίκος Αναδιώτης: «Αν ήξερα ποιος ευθύνεται για όλες αυτές τις αποχωρήσεις…»

«Άδικα συγκρίνουν την Κωνσταντίνα με κάποια άλλη...»

Φέτος «εισβάλει» στα σπίτια των τηλεθεατών με διπλό «ρόλο» και εκείνον του ηθοποιού στην σειρά του MEGA Δικαίωση, αλλά και εκείνον του παρουσιαστή στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Πρωτό Θέμα και στην Γεωργία Παπαδημητρίου ο Νίκος Αναδιώτης απαντά σχετικά με το ρεκόρ αποχωρήσεων από την εκπομπή του ALPHA, αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Για τις αποχωρήσεις από το «Σπίτι μου σπιτάκι μου»
«Αν ήξερα ποιος ευθύνεται για όλες αυτές τις αποχωρήσεις, θα σου απαντούσα,. Παράξενο μου φαίνεται! Σίγουρα, μετά από μία αποχώρηση, μια κουβέντα θα υπάρξει μεταξύ μας, αλλά επειδή κανείς από εμάς δεν έχει σαφή απάντηση, το αφήνουμε στην άκρη.Δεν είμαι άνθρωπος που θα κάτσω να υποθέτω και να συνωμοσιολογώ»

Για τις φήμες για κόψιμο της εκπομπής
«Εγώ δεν άκουσα κάτι για κόψιμο της εκπομπής. Δεν μας είχαν ενημερώσει για κάτι τέτοιο. Ό,τι γράφτηκε και ό,τι ακούστηκε δεν έφτασε στα αυτιά μου από αρμόδιους ανθρώπους του καναλιού. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά!»

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
«Είναι εύκολο να παρεξηγηθείς. Είναι και τέτοια η ανάγκη του κόσμου να σχολιάζει όσους βλέπει στην τηλεόραση, είτε για κακό είτε για καλό. Σίγουρα, τα λίγα χρόνια της στην τηλεόραση δεν την κάνουν τόσο έμπειρη όσο κάποια άλλη για να τη συγκρίνουν μαζί της. Άδικα τη συγκρίνουν με κάποια άλλη. Η Κωνσταντίνα είναι ένα φρέσκο πρόσωπο και πρέπει να συγκρίνεται με τον εαυτό της.»