Νίκος Αλιάγας: Απόπειρα ληστείας στο σπίτι του παρουσιαστή στο Παρίσι

Νίκος Αλιάγας

Διαβάστε περισσότερα...

Παρ’ ολίγον θύμα διάρρηξης θα έπεφτε ο Νίκος Αλιάγας όταν τα ξημερώματα της Τρίτης απουσίαζε από το σπίτι του στο Παρίσι. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Le Parisien, πέντε άνδρες συνελήφθησαν από περιπολικό της γαλλικής αστυνομίας, το πλήρωμα του οποίου αντιλήφθηκε έγκαιρα τις κινήσεις των δραστών.

Το σπίτι που διατηρεί ο Νίκος Αλιάγας στην Γαλλία βρίσκεται στο Φοντενέ-σου-Μπουά και, τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της οικογένειάς του, έλειπαν την ώρα της απόπειρας διάρρηξης. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαύρο Citroën DS σταθμευμένο κατά μήκος ενός γνωστού δρόμου της περιοχής.

Καθώς περνούσε το περιπολικό, τα πέντε άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο απομακρύνθηκαν με σβηστά φώτα, για να ακολουθήσει καταδίωξη που έληξε όταν το μαύρο Citroën DS ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε αρχικά  στο διάζωμα και έπειτα σε δέντρο.

Τα πέντε άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου κρατούνται. Στο πορτμπαγκάζ βρέθηκαν λοστοί, γάντια και μονωτικές ταινίες.

Πηγή: newsit

Πηγή εικόνας: NDP Photo