Νικήτας Κορωνάκης: Έβγαλε τη γραβάτα του στο φινάλε της καλοκαιρινής «Κοινωνία Ώρα Mega»

Νικήτας Κορωνάκης

Ο Νικήτας Κορωνάκης άκουσε τις στυλιστικές παρεμβάσεις της Ματίνας Παγώνη.

Αυλαία έριξε η Κοινωνία Ώρα Mega για το καλοκαίρι με παρουσιαστές τον Νικήτα Κορωνάκη και την Βελίκα Καραβάλτσιου. Το τηλεοπτικό δίδυμο θα δώσει τη σκυτάλη από την Δευτέρα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και στην Ανθή Βούλγαρη. Ο Νικήτας Κορωνάκης ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν για να βγαίνει στον αέρα η εκπομπή και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Φτάσαμε στο τέλος της καλοκαιρινής Κοινωνία Ώρα Mega… Να ευχαριστήσω την Στέλλα Στυλιανού, που ήταν μαζί μου τις πρώτες δύο εβδομάδες. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Mega, τον Σταμάτη Μαλέλη, τον Σπύρο Δράκο κι όλους αυτούς που συνετέλεσαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα και σας κρατήσαμε καλή παρέα πιστεύουμε το καλοκαίρι… Από Δευτέρα επιστρέφουν στις 5 το πρωί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος κι η Ανθή Βούλγαρη με όλη την επιτυχημένη ομάδα του Κοινωνία Ώρα Mega για να σας κρατήσουν ένα ζεστό χειμώνα με την επικαιρότητα, τα καλά και τα κακά. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί και κάναμε αυτήν την εκπομπή. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Να είστε καλά»

Μάλιστα, στο τέλος ο παρουσιαστής έβγαλε τη γραβάτα του για να αλλάξει λίγο από το αυστηρό στυλ της ενημέρωσης. Άλλωστε, αυτή ήταν και μια παρέμβαση της Ματίνας Παγώνη σε προηγούμενη εκπομπή, που του είχε ζητήσει να αλλάξει λίγο το στυλ του.