ΝΕΡΙΤ: Πρεμιέρα κεντρικού δελτίου με τη Βίκυ Φλεσσα ετοιμάζει η διοίκηση

Μετακινείται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Τη μετακίνηση του κεντρικού δελτίου στις 9 με παρουσιάστρια τη Βίκυ Φλέσσα και μετάδοση από τις εγκαταστάσεις της Κατεχάκη την 1η Σεπτεμβρίου φέρονται να δρομολογούν ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, Αντώνης Μακρυδημήτρης και ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, Θεόδωρος Φορτσάκης.

Την περασμένη Δευτέρα, σε σύσκεψη της διοίκησης, ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ ζήτησε να εξεταστούν οι δυνατότητες να μετακινηθεί όλος ο μηχανισμός από την Αγία Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της λεωφόρου Κατεχάκη, ώστε να αξιοποιηθεί το στούντιο Δ για τη μετάδοση του νέου κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Την ίδια στιγμή, πυκνώνουν οι πληροφορίες που φέρουν τη Βίκυ Φλέσσα στην πρώτη γραμμή προτίμησης ως κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων. Μάλιστα, λέγεται ότι η ίδια η δημοσιογράφος ζήτησε τη μεταφορά του δελτίου στην Κατεχάκη (εκεί γυριζόταν επί ΕΡΤ η εκπομπή της «Στα άκρα»), ενώ η ίδια επικοινώνησε με μεσαία στελέχη της διοικητικής πυραμίδας της ΝΕΡΙΤ για να ζητήσει τη βοήθεια τους ενόψει της ανάληψης του νέου ρόλου της. 

Αμφίβολο θεωρείται το κατά πόσο θα επιτευχθεί ο στόχος για μεταφορά του δελτίου ειδήσεων στην Κατεχάκη και η πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου, δεδομένου ότι οι εκεί εγκαταστάσεις έχουν σοβαρές ελλείψεις σε υποδομές σε ό,τι αφορά τη μετάδοση δελτίου ειδήσεων.

Πηγή: Real