Νεκτάριος Λεμονίδης: Η πρώτη αντίδραση μετά τον φορολογικό έλεγχο για τον γάμο με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Λεμονίδης Ελέτσι

Το νυφικό των 3.000 ευρώ, το χλιδάτο κτήμα και το μονόπετρο αξίας 13.500 ευρώ.

Την πρώτη δημόσια αντίδραση του συζύγου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι κατέγραψε η κάμερα του T-live και η δημοσιογράφος Ειρήνη Πεϊβάνη. Ο γνωστός παθολόγος του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Νεκτάριος Λεμονίδης, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί για το πάρτι φοροδιαφυγής στον λαμπερό τους γάμο, δεν έχει προβεί μέχρι σήμερα σε κάποια δημόσια τοποθέτηση.

«Σας παρακαλώ, δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση», αρκέστηκε να αναφέρει ο Νεκτάριος Λεμονίδης, με τον τηλεοπτικό φακό να τον πετυχαίνει την ώρα που επιβιβαζόταν σε ταξί για να οδηγηθεί προς το σπίτι του στα νότια προάστια.

Ο χλιδάτος γάμος που πραγματοποίησαν στις αρχές Δεκεμβρίου η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο γνωστός παθολόγος απασχόλησε τα Μέσα. Ωστόσο, η αναντιστοιχία των εικόνων του στα social media με τη φορολογική εικόνα όσων συμμετείχαν στη διοργάνωσή του, οι οποίοι δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα ή μεγάλες ζημιές, κίνησε υποψίες στις ελεγκτικές αρχές που ξεκίνησαν σχετική έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κομψό νυφικό της επιχειρηματία και πρώην παίκτριας του Survivor κόστισε 3-4.000 ευρώ. Η εταιρεία από την οποία προέρχεται το νυφικό δεν φαίνεται να έχει εκδώσει σχετικό παραστατικό, ενώ από το 2018 και έπειτα εμφανίζεται με ζημιές άνω των 160.000 ευρώ. Το γαμπριάτικο κοστούμι του κυρίου Λεμονίδη κόστισε 400 ευρώ. Ωστόσο, η τιμή ήταν… φιλική.

Το κτήμα, όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση του γάμου, έχει εκδώσει ένα παραστατικό ενοικίασης ύψους 3.000 ευρώ την ημερομηνία τέλεσης του γάμου. Και σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, από το 2019 η επιχείρηση εμφανίζεται με ζημιές άνω των 200.000 ευρώ, τη στιγμή που δίνει 55.000 ευρώ το χρόνο για ενοίκιο.

Η ανθοδέσμη της νύφης και ο στολισμός

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, το ανθοπωλείο έχει κόψει απόδειξη 490 ευρώ που ίσως σχετίζεται με το γάμο, λόγω ημερομηνίας. Η επιχείρηση το 2022 δήλωσε ζημιές 10 χιλιάδων ευρώ, τη στιγμή που έχει  δέκα φορτηγά αυτοκίνητα με τα οποία κάνει διανομές λουλουδιών.

Η γαμήλια τούρτα

Για την γαμήλια τούρτα φαίνεται πως κόπηκε μια απόδειξη 1.000 ευρώ, που, λόγω ημερομηνίας, είναι ενδεχόμενο να σχετίζεται με το γάμο. Η εταιρεία που την παρασκεύασε δεν έχει εμφανίσει ποτέ κέρδη, αλλά αντιθέτως συσσωρεύει ζημιές, άνω των 300.000 ευρώ.

Το μακιγιάζ της νύφης

Και η ατομική επιχείρηση που ανέλαβε το μακιγιάζ της νύφης δεν φαίνεται να έχει εκδώσει παραστατικό για τις υπηρεσίες της.  Οι υπηρεσίες της συγκεκριμένης make up artist εκτιμάται ότι κοστίζουν  από 400 έως 700 ευρώ.

Το μονόπετρο των 13.500 ευρώ

Πριν από τον γάμο, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι επιδείκνυε με καμάρι στις lifestyle εκπομπές το ακριβό μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο γιατρός που «έκλεψε» την καρδιά της.

Αμέσως μετά τον γάμο, το ζευγάρι έφυγε για ταξίδι του μέλιτος και μάλιστα δεν δίστασαν να μοιραστούν στα social media φωτογραφίες από το φαγητό στις πισίνες και σε ακριβά εστιατόρια αλλά και τις δραστηριότητες στη φύση. Μάλιστα, οι νεόνυμφοι είχαν φιλοξενηθεί και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προβάλλοντας το δωμάτιο και τις ανέσεις του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν στο Μπαλί.