Νεκρή η εκδότρια του Harry Potter – Κοκαΐνη και αλκοόλ στον οργανισμό του καπετάνιου

Χάρι Πότερ

Η Adrian Vaughan βρήκε ακαριαίο θάνατο, καθώς χτυπήθηκε στην πλάτη από την προπέλα του σκάφους με το οποίο συγκρούστηκε.

Σοκ προκάλεσε η είδηση, ότι η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου του Harry Potter, τραυματίστηκε θανάσιμα από προπέλα, μετά από σύγκρουση σκαφών, στην Ιταλία. Στο ίδιο περιστατικό τραυματίστηκε και ο σύζυγός της, ενώ τα δυό τους παιδιά, που είδαν την τραγωδία να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους, βρίσκονται υπό ψυχολογική υποστήριξη.

Κοκαΐνη και αλκοόλ εντόπισαν οι αρχές της Ιταλίας στον οργανισμό του καπετάνιου του σκάφους, το οποίο συγκρούστηκε με ιστιοφόρο και παρέσυρε στο θάνατο την 45χρονη Άντριεν Βόγκαν.

Όλα έγιναν στην θαλάσσια περιοχή της Αμάλφι στην Ιταλία όταν το σκάφος που επέβαινε η Άντριεν μαζί με τον σύζυγό της, Μάικ, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, την 12χρονη κόρη και τον 8χρονο γιο τους έπεσε πάνω στο ιστιοφόρο που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο επιβάτες.

Οι επιβάτες του ιστιοφόρου, περίπου 80 άτομα, ήταν καλεσμένοι γαμήλιου πάρτι. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο διακρίνονται οι επιβάτες να χορεύουν πριν ακούσουν τον εκκωφαντικό θόρυβο της σύγκρουσης. Γυρίζουν και αντικρίζουν ένα κορίτσι να παλεύει στη θάλασσα και στη συνέχεια βλέπουν το κατεστραμμένο σκάφος.

Ο οδηγός του ταχύπλοου, ένας 30χρονος από την Καμπανία, σύμφωνα με τον ιταλικό ιστότοπο ansa βρέθηκε θετικός σε ναρκωτικά και αλκοόλ. Οδηγούσε το σκάφος – που είχε νοικιάσει η αμερικανική οικογένεια – υπό την επήρεια κοκαΐνης.

Ο Tony Gallo, καπετάνιος του ιστιοφόρου, δήλωσε στο Fanpage.it:

«Περίπου 500 μέτρα από την ακτή, ένα σκάφος που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση άλλαξε απότομα πορεία με μεγάλη ταχύτητα, μας έκοψε κυριολεκτικά τον δρόμο και στη συνέχεια έπεσε κάτω στην πλώρη μας. Τη στιγμή της σύγκρουσης, το σκάφος μου είχε κλείσει τις μηχανές του. Το άλλο, όπως φαίνεται και από τα βίντεο που παραδόθηκαν στη δικαιοσύνη, είχε ακόμη ενεργοποιημένη την προπέλα, ακόμη και μετά τη σύγκρουση».

Η Vaughan, η οποία ήταν πρόεδρος του εκδοτικού οίκου Bloomsbury Publishing εδώ και δύο χρόνια, βρήκε ακαριαίο θάνατο καθώς χτυπήθηκε στην πλάτη από την προπέλα…

Πηγή: newsit.gr