Νέες καταγγελίες σεξουαλικής βίας στη Δικαιοσύνη – Εμπλέκεται γνωστός σεναριογράφος

Σεξουαλική κακοποίηση

Ο εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος, θα μελετήσει τα έγγραφα και να τα αποτιμήσει, προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειές του.

Nέες καταγγελίες που αφορούν σεξουαλική βία θα διερευνηθούν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Αυτή τη φορά αφορούν σε γνωστό σεναριογράφο. Τα στοιχεία που ερευνώνται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και αφορούν σε καταγγελίες γυναικών σε βάρος του συγκεκριμένου προσώπου.

Ο εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος, θα μελετήσει τα έγγραφα και να τα αποτιμήσει, προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειές του. Κατά τις ίδιες πηγές, από το φάκελο ξεχωρίζει μία συγκεκριμένη καταγγελία η οποία ενδέχεται να αφορά σε βαρύ αδίκημα που σχετίζεται με την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση από τον σεναριογράφο στο σπίτι του.

Σε κάθε περίπτωση, οι ενέργειες του εισαγγελέα θα πρέπει να είναι τάχιστες, καθώς το περιστατικό εμφανίζεται να έχει χρόνο τέλεσης το 2007, πράγμα που σημαίνει ότι σε λίγο ολοκληρώνεται ο ανώτατος χρόνος παραγραφής των 15 ετών, που αφορά στα κακουργήματα.

Πηγή: newsit.gr