Νέες διώξεις για το θάνατο της φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά – Τι λένε στο «Μαζί σου» οι δύο νεαροί άντρες (video)

Την αλήθεια για τις συνθήκες θανάτου της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή, η οποία βούτηξε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη, τον Νοέμβριο του 2016, αναζητεί η οικογένειά της, που είναι αποφασισμένη να φτάσει έως το τέλος.

Μάλιστα, οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας, η οποία δεν άντεξε την ντροπή όταν είδε να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου γυμνές φωτογραφίες της και ένα ροζ βίντεο με προσωπικές στιγμές της, υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή πως ο θάνατος του αγαπημένου της προσώπου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου«, ο Εισαγγελέας άσκησε διώξεις σε άλλους δύο υπόπτους στα Γιαννιτσά. Πρόκειται για δύο άντρες που κατηγορούνται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς φέρονται να διακίνησαν άσεμνες φωτογραφίες της νεαρής στο διαδίκτυο, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δύο νεαροί άντρας, στους οποίους ασκήθηκε ποινική δίωξη, μίλησαν αποκλειστικά στη δημοσιογράφο Εβίτα Τσιλοχρήστου για τη σχέση που είχαν με την αδικοχαμένη Λίνα Κοεμτζή και τις επίμαχες φωτογραφίες, ενώ έδωσαν και τη δική τους εκδοχή για την όλη ιστορία…